Важно! Форум „Диабет“.


Просто да се замислиш…

Защо Фролов заплати с живота си, след като създаде изобретенията си…
Наистина ли вярвате, че традиционната медицина иска да сме здрави?

Тази статия е много шокираща и много дълга.
Със сигурност ще научите за неща, за които до сега не сте и подозирали.

На 14 ноември тази година БАД – Българска Асоциация Диабет навърши 20 години.

Успех за напред! Днес, 23 ноември 2011 г. от Форум „Диабет“ бе наложена забрана за публикуване на информация за ТДИ-01. Ще проявим търпимост и разбиране. ТДИ-01 е „кален“ в подобни „битки“, особено в Русия. Това, както се казва, е едно от “оръдията на труда”.

Нашата фирма знаеше през какво ще трябва да мине в България, информирайки хората за феномена на Фролов ТДИ-01.

Малцина могат да приемат за вярно, нещо, което е извън границите на техния мироглед, особено, когато не са готови за това и най-вече, когато става въпрос за алтернативна медицина и то с такъв „елементарен“ на външен вид апарат, по думи на хора от този форум.

В най-стойностния и голям форум, обединил хиляди хора, лекуващи диабет, огромното мнозинство не успя да „преглътне“ въздействието на ТДИ-01 относно диабет, което е публикувано в сайта ни. Благодарим им, че почти 2 години темата за ТДИ-01 се обсъждаше там, макар да бе свирепо и с върл негативизъм на 95%.

Всеки е разбрал есенцията. Който желае, може да ни открие. Имаме този сайт.

През това време, ние, които вярваме и които, освен лекарски предписания имаме и ТДИ-01, ще вършим своята работа, за да лекуваме хроничните си заболявания. Тези от Вас, търсещи информация за лечение на диабет, които са, или които все още не са членове на форума – не спирайте да четете там! Във форум „Диабет“ има много, много полезна обмяна на мнения.

Благодаря изключително много на И. Станчев и В. Василев за професионализма и толерантността. Вярвам в rossi, и в другите, ако решат да я последват.

Когато някакво откритие или изобретение бъде отричано и охулвано, задайте си един единствен въпрос – „Защо?“.

Оказва, че в 99% от случаите е имало много основателна причина. И тя винаги е еднаква: Някаква неземна сила утвърждава, че хората не са готови за него, „не му е дошло времето“. А, всъщност, малцината „просветени“ с пълни шепи заграбват колкото могат, защото за нас – „простосмъртните“ не бива да има достъп до лесните, евтини и действени неща.

„Масата“ трябва да страда, да внася своята лепта под формата на здравни осигуровки, принуждавана е да гълта с шепи медикаменти, да се ваксинира, да харчи колосални средства за изследвания, стационарни лечения, за лекарски експерименти, за да получи “привилегията” да бъде „поддържана“ в добро здраве срещу ХРОНИЧНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ. Традиционната медицина не ги лекува. Тя ги “поддържа”, за да не настъпят усложнения. Тази поддръжка е за цял живот.

Просветените ни вменяват, че, за да “работи и наистина да лекува” дадено изобретение, то трябва да е последна дума на науката и техниката, нещо, което за пръв път се появява, ужасно сложно, с ел. схеми, диоди, сензори, електроника, много голямо или колкото нокът. Но най-вече – трябва да е много, много скъпо.

Интересна гледна точка е, че това “знание” не ни се дава, защото, ако всички научат, ще настъпи анархия.

Животинският инстинкт ще замъгли трезвия разум и грижливо манипулираното ни съзнание. Тогава безредиците в Африка и Близкия изток ще бледнеят. По-нагледен е вица:

Кога ще настъпи краят на света?
Когато китайците научат, че цял живот са яли само гарнитурата.

Те, май, вече са го разбрали.

Знаете ли, коя е третата причина за смъртност в САЩ? Рак? Диабет?

- Не. Няма да чуете по „Новините“ за нея.

Това са грешките на общопрактикуващите лекари. Ще дам линк към видео, което всеки трябва да види. Благодаря ти Светлана Н.!

Всички ние знаем, че ОТДАВНА има лек за рак, СПИН, диабет, астма, хепатит и т.н. По ред причини не ни се дават.

Аз обаче, бих искала да Ви предложа за свободен прочит „някои неща от живота“, както се случват на практика, а не на теория и не в традиционната медицинска литература.

Публикуваме наш цитат от форум „Диабет“, 21 ноември 2011 в тема „Тренажор на Фролов ТДИ-01“. Към 24 ноември темата е изтрита и е дадено обяснение: “Темата е премахната, защото последните постове съдържаха съвети опасни за здравето на следващите ги.”

“Опасните съвети”, които поместихме в темата на форума са в статията тук – Как постепенно да намалим приеманата доза инсулин, в т.ч. до пълен отказ.

“Този форум е Ваша рожба. Отглеждали сте го заедно и ежедневно повече от 7 години. Аз съм просто „случаен минувач“.

Имам добра и лоша новина.

Лошата – този пост е дълъг.
Добрата – няма да има следващ и по-долу, няма да има доказателства колко “могъщ“ e уреда.

Тук e „другото“, което не знаехте до днес.

Преобладаващото мнозинство на съфорумците тук вече се е отъждествило с определена позиция – негативна. Ако продължа да отговарям, това ще бъде банален сблъсък на егрегорите, който не води до нищо. Не е възможно да Ви разубедя, поради отъждествяването Ви с определена позиция. Вие ще я отстоявате като борбата на „живот и смърт“.

На базата на възпитанието ни и средствата за масова информация основният егрегор сега утвърждава, че чрез дишане с уреда, предмет на темата, не може и да се мисли за лечение на диабет.

Какво е водата?

В училище са ни учили, че водата – това е просто Н2О, две молекули водород и една кислород. Никъде не се споменаваше, че Н2О може да образува устойчиви конгломерати от молекули, състоящи се от стотици атоми. По никакъв начин не ни е обясняван ефекта как се образува снежинката. Приели сме, че това е замразена вода. Това са ни учили и го приемаме за постулат.

За човек, който влиза в този егрегор, е изключително трудно да повярва в нещо, което излиза извън пределите на неговите представи, наложени му от ранно детство. За него е много по-лесно да приеме това като шарлатанство, че някой просто иска да го излъже. За такъв човек, лъжата с цел печалба напълно се вписва в неговите представи. Т.е., ако се подходи предубедено, напълно е възможно да се пропусне същественото в текста.

Защо решихме да популяризираме уреда ТДИ-01? Защото всички, които са го изпробвали лично и са го ползвали правилно, в 99% пишат само положителни мнения. Отрицателни мнения пишат само тези, които не са го изпробвали.

За хората, които мислят непредубедено: помислете, защо, например, водата да се продава като лекарство-чудо, при положение, че мнозинството от населението не вярва, че водата може да лекува? Не са ни учили, че водата може да лекува. Значи не лекува. По-добре е шарлатаните да продават някакъв „вълшебен еликсир“ от „редки“ билки или с някаква чудодейна формула, за да тръгнат продажбите по-лесно.

Ето кое бе толкова трудно да приемете. Фролов изобретява уред и безлекарствена методика, след прилагането на които:
- здрав човек изгражда свръхактивна имунна система, енергетиката нараства 40 пъти, свободните радикали намаляват 4-5 пъти. Човек става „недосегаем“ за бъдещи заболявания. Изглежда с 1-2 десетилетия по-млад от връстниците си.
- човек със заболявания може постепенно да възвърне здравето и младостта си.

Едно събитие, от есента на 2009 г. затвърди вярата и непоколебимостта ми, че тренажорът наистина е без алтернатива в официалната медицина и с цялата си „свещена простота“, на пръв поглед, е феноменално гениален.

По-долу е превода със съкращения от руския форум за уреда:

„Фирма Лотос, в лицето на управителя Галина Благова известява, че … Владимир Ф. Фролов е починал скоропостижно в нощта на 31.08 срещу 01.09.2009 г.

Смъртта е настъпила на фона на отлично здраве. … Той не е страдал от каквото и да е заболяване, способно да предизвика смърт. Съвсем скоро, преди тази трагедия аз лично общувах с него по телефона. Както винаги, от В. Фролов струеше оптимизъм, ентусиазъм, стремеж да помогне на хората. … Той сподели с мен плановете си относно оздравяването на руската нация.

Тази загадъчна смърт настигна В. Фролов, когато той бе на пика над интензивната му работа по проект за обръщение в Държавната Дума (руския парламент) за необходимостта от внедряване на Държавна програма за немедикаментозно оздравяване на нацията. Последните 4 месеца В. Фролов работеше над това обръщение.

Освен мен… на 29 август В. Фролов се е срещнал с най-близкия си съратник – Е. Кустов. По неговите думи, В. Фролов също е бил напълно здрав, и буквално е „излъчвал“ енергия.

От 1989 г., поради очевидната неспособност на официалната медицина да възстанови здравето му, В. Фролов се бе заел с разработката на тренажор ТДИ-01. След това той нито веднъж не е отишъл на лекар поради здравословен проблем. Нещо повече, в началото на 90-те години, когато е бил на 60 г., според заключение на Втори Медицински Институт в гр. Москва, той е признат за абсолютно здрав човек (допълнение от сайта ни: с физиологични данни на 20 годишен спортист)…“

Източник: Пост № 3

Аз направих важен извод за себе си от поста за човека, който е бил шеф на секретен отдел на НИИ към Министерство на отбраната от времената на бившата СССР. Бях прочела книгата му, която, за да прочете докрай човек, трябва да има здрави нерви и да приеме, че водата би могла да лекува. Този човек утвърждаваше: „Аз ще живея до 120 години.“, благодарение на метода му с уреда и изведнъж умира в много особен момент.

Друг факт, който може би е известен на малцина. Мисля, че писах в темата, но второто и още по-шокиращо изобретение от ТДИ-01 на Фролов е eнерго-информационната вода на Фролов (ЕИВ). Същността на ефекта й е:

Пиейки ежедневно от тази вода в продължение на 2 месеца по 3 капки, разтворени в 1,5 л. вода и приемайки 2 пъти седмично вана с 50-60 капки от тази вода, се лекува рак, СПИН, а за другите „по-леки“, на фона на рака, заболявания, да не говорим, в т.ч. Д1 и Д2.

Над 2000 доброволци са изпитали ефекта на ЕИВ.

На фона на тази вода, всичко което съм публикувала за възможностите на тренажора е „детска играчка“. Цитат от статията: „..Най-удивителното е, че ЕИВ способства за увеличаването с 1,5-2 пъти на стволовите клетки – факторите на подмладяващия ефект. … Вече в първите 2-3 години от приема на тази вода биологичната възраст се намалява от 60-65 до 35-40 години…“

Тази ЕИ вода не е произвеждана за масова продажба. Фролов я е произвеждал и продавал лично от дома си в Москва. 500 мл е струвала 2000 рубли (около 94 лв.). Кой ще произвежда тази вода, ако върху главата на Фролов падне тухла?

Веднага след смъртта му всички сайтове, на които имаше информация за Фролов и изобретенията, в т.ч. и за тази ЕИВ, изчезнаха, заменени са с несъответстващо на дейността на Фролов съдържание, не се администрират, няма обратна връзка.

Цитат от статия:

Инсулин и ЕИ вода.

„…Например, по време на експеримент се взима разтвор от инсулин, отчитат се неговите показатели, след което ампулата се слага до съда с вода. След около 20 минути водата получавала същите енергоинформационни характеристики, като на инсулина. Разбира се, получената по този начин вода не е инсулин, а само е приела някои от характеристиките му. Въпреки това, според авторите на метода, тази вода може да се използва за лечение на началния стадий на диабет. Това означава ли, че за в бъдеще водата може да предизвика революционни открития в медицината? Подобно твърдение съвсем не е безпочвено…“

И сега идва най-съществената подробност. Необходима е за цялостната картина.

Към 2005 г. ТДИ-01 се използва от вече над 2 милиона руснаци, започва да завладява и чужбина. Фролов, като истински учен, не се интересува от търговския елемент и продължава научните си разработки. Решава, че има нужда от усъвършенстване на апарата, наложено от практиката. Фирмата, която има правата за продажба по онова време е Динамика (от лобито на расата, чиито представители основават Федералния резерв на САЩ). Те отказват на Фролов. Доводът – това са сложни и скъпи процедури по пререгистрацията му в съответните регулаторни органи на Русия. Същността е – ще се забавят продажбите, които растат в геометрична прогресия.

Фролов спира да работи с тях и от 2006 г. започва работа с нов производител, чийто представител е нашата фирма. Другата фирма не спи, тя има фундаментална основа за надграждане. Друг изобретател, но не Фролов, създава „нов“ уред. Представят го за „модифициран“ и „усъвършенстван“ модел на ТДИ-01, т.к. последният бил морално остарял и несъвършен. Но неволно започва да го разпространява като „запазва“ старото и добре познато в обществото име на „остарелия“ апарат, т.к. притежава търговската марка, а и хората търсят тренажора на Фролов, а не друг.

Вече над 5 години двете фирми водят ожесточени съдебни дела. Фролов и Кустов са съставили документ и потвърждават, че ТДИ-01 се произвежда само от фирма Лотос.

В наши дни в целия свят е наложен модела на другата фирма, поради факта, че те са на пазара от 1995 година. Техният апарат е 3 пъти по-евтин от ТДИ-01 в чужбина, а у нас цената му е почти идентична с тази на ТДИ-01.

Много хора (вкл. и българи – наши клиенти), подведени от заблуждаващата реклама на другата фирма, закупуват техния уред, не получават подобрения, които са гарантирани от ТДИ-01 и започват да твърдят, че той не им помага. Дори има случаи на настъпили усложнения със здравето.

Стартирането на темата в този форум със заглавието „ … наистина лекува…“ е провокирано от убедеността ми, че когато аз пиша за тренажора на Фролов, става въпрос именно за тренажора ТДИ-01, а не за друг уред. Не се ли замислихте, че в програма „Здраве“ в националната телевизия поканиха нас с ТДИ-01, а не другия уред? Не е ли странно, че другият уред не се е появил тук, та нали е по-нов, по-добър? Според мен отсъствието му тук е закономерно. Тук хората са ерудирани, попиват и подлагат на дисекция всяка информация.

Какво се случи на практика? Презентирах един уред и метод, при който СЕ ДИША диафрагмено. Не изисква специални медикаменти, няма физико-химични въздействия, безболезнен и лесен метод.

Нападките заваляха от всички страни, започнаха да ми се представят обвинения, да ми се изискват доказателства. Реакцията бе: това не може да е истина. На теория не може да стане. Ако беше така, всички да са се излекували. Между другото, точно така реагира и доц. Диана Хаджиангелова – председател на „АББА“ (бел. Асоциация на Българите, Боледуващи от Астма). Думите и бяха: „Астмата не се лекува, всички щяха да са излекувани, ако беше вярно.“ (бел. Всичко за лечение на астмата с ТДИ-01)

Ето това е егрегорът! Някой ни казва, че нещата са това, което са и не може де бъде другояче.

А Вие пробвахте ли апарата, който е разрешен за продажба като медицинско изделие след провеждането на многобройни клинични резултати при различни заболявания, в т.ч. и диабет?

Приех недоверието и посочих голям обем информация, конкретно в частта за действието на уреда при лечение на диабет, както и по-разширена. Следващата вълна – появи се предложение от членове на форума: щом е толкова добър дайте ни да пробваме, като се убедим, ще платим с лихвите.

Отговорих на това предложение – дарихме 8 уреда. Дадох пълни описания как е необходимо да се прилага метода, за да се появят резултати конкретно при диабет – редовно и най-малко 6 месеца:

- 2 месеца подготовка на организма
- 4 месеца дишане с уреда в основен режим, когато започват да се появяват лечебните ефекти, които са цялостни, а не само върху диабета.

Дадох пълен превод на схемата за постепенно намаляване на инсулина при Д1 на фона на терапията с уреда.

Karen, няма човек във форума, който е работил правилно с уреда и с, когото да е „станал фал“. Няма и извън форума. Появи се Чичо Гого и сподели – „Да. На мен ми помага.“ Разпънахте го на два кръста, не на един, просто, защото няма диабет.

Един човек сериозно работи с уреда (rossi). Няколко други положиха усилия, постараха се и работиха 1-2 месеца (Василев, Нелка, Диляна). Другите или не са започнали или след 1-2 пъти (за 1-2 минути, Shomev) се отказаха. При Shomev дори е имало поражение върху панкреаса?! Мартин, само като видял уреда на външен вид, веднага проумял, че това не може да му помогне! Tetka е права, приемам забележката за таблицата. Тя е качена на руски език, но имам въпрос. Ако таблицата беше публикувана, тя щеше ли да помогне в лечението на диабет без работа с уреда? Ема – невероятно информиран и ерудиран човек. Тя искаше доказателства от практиката. Не пожела да изпробва сама. Когато преди 10 дни отново предложих дарение от 20 уреда по повод 14 ноември, тя реагира застрашително в синхрон с егрегора.

Защо ние, българите винаги първо нападаме и търсим къде е „уловката“, „има нещо гнило“?

Василев – за него мога да пиша дълго, но считам, че и след това няма да е достатъчно. Някои твърдят, че той защитава и протежира темата. Не. Постовете му са били изключително дипломатични като на страничен безпристрастен наблюдател и пазител на духа на толерантност и взаимна търпимост между пишещите тук. Той нееднократно изложи тезата си: „четете, информирайте се, пробвайте и коментирайте“.

Ако един човек е гладен, колкото и старателно да му обяснявам как добре се чувствам, защото съм се нахранила, той ще ме разбере, едва след като и той се нахрани.

Ако баба научи внучето си да пише и смята на 5-6 години, преди то да е отишло в първи клас, трябва ли да отричаме, че то може да пише и смята, само защото не е чакало 7-та си година да отиде на училище, та учителката да го научи? Детето се е потрудило и е постигнало резултат.

В нашия случай – ендокринолозите ли трябва да признаят, че тренажорът помага при диабет, за да повярвате? Това не може да се случи. Егрегорът не допуска такива „човешки“ своеволия. Убягна ли Ви, че ендокринолозите са стожери на традиционната медицина. ТДИ-01 е алтернативна такава. Ако признаят ефективността на уреда и метода и Вие започнете да ги прилагате правилно, ще усетите подобряване на здравето си. Ще посещавате ендокринолога си все по-рядко, работата му ще намалее, той няма да има за кого да се „грижи“ и да изписва поддържащи медикаменти (именно поддържащи – да няма отклонения, а не лекуващи).

Конкретен пример с доц. Ивона Даскалова – завеждащ клиниката по Ендокринология във ВМА и председател на БАДиабет (лекари).

Проведох лични срещи и разговори с нея в началото на 2010 г. Предложих й да работим с тренажора и в клиниката да се проведат клинични изследвания с хора, които са на стационарно лечение там. Изслуша ме любезно от куртоазия. Оставих й материали с информация и апарат (до ден днешен е там) за запознаване и въпроси. Срещнахме се 3 пъти. Конкретен резултат и желание за работа – нула. Но се появи покана да участваме в международен семинар на тяхната асоциация. Ентусиазмът ми бе попарен. Таксата за участие с лекция-презентация бе „само“ 5000 лева.

В Бургас, през ноември миналата година тя и екипът й бяха официални гости на националната конференция, за която и ние имахме любезна покана за презентация от г-жа Радка Жекова. Таксата за участие с презентация бе 0 лева!

Доц. Даскалова старателно избягваше погледа ми, по-точно гледаше „през мен“. Проведе стойностна презентация за последните модели на инсулиновите помпи. На 3 пъти мъж от залата я попита каква е цената им. Първите два пъти, като истински оратор, тя успя да се изплъзне от отговор и продължи да изтъква достойнствата на помпите. При третото ясно задаване на въпроса за цената, залата беше потънала в тишина в очакване на отговор. Тя каза: „Знаете ли, аз не се интересувам от цената им, за мен е важно здравето на пациентите ни, но доколкото съм запозната 1 брой струва между 2000 до 5000 лева“.

Човек винаги трябва да има право на избор.

Знаете как държавата „помага“ на болните у нас. А знаете ли как помага на фирмите, които работят с медицински изделия, каквото е уредът ТДИ-01? За да продавате е необходимо да имате регистрация като търговец на едро на медицински изделия след заплащате на държавна такса от 5000 лв. Не мисля, че е помощ. Целта е да останат само едрите „едри“ търговци. Инвестирахме в така наречената “планирана загуба“, убедени в тренажора.

Д-р Адриан Стоев – „не човек, а желязо“, последователен и отговорен. Вече 20 години работи всеотдайно за БАД и се бори, заедно с Вас, с вятърните мелници на Родината ни. Подаде ни ръка, прояви разбиране, оказа ни неимоверна помощ. Безкрайно ще съм му благодарна. За това се изисква не само смелост, но и широк мироглед. Думите на Karen по повод работата ни с БАД и д-р Стоев са нечовешки.

Karen, многократно писахте, че съм поствала в друг форум. В онази късна нощ, една жена е успяла да види постовете ми за десетината минути, през които бяха аткивни, преди да ги изтрият.

Това е майка на 3 непълнолетни деца, едно от които има диабет. Тя се погрижи най-голямото да гледа другите 2, за да може да дойде на наш семинар. Тя имаше „различна“ гледна точка и бе заинтригувана от уреда. Реши да пробва в името на детето си. Стараеше се максимално да прикрие срама и неудобството, че в „онзи форум“ се случи „това“, което Вие описвате като подвиг. Може би, щяхме да успеем да дарим и на други деца, ако не бе помощта на Elena123 да ме „натирят“. Само за това съжалявам.

Стоя зад каузата на уреда, но не искам да съм натрапник, координатите ми са известни. Няма да допусна, заради мен, да рухне „Вашия свят“. Тутакси ще забравите тренажора, но …

„Шоуто трябва да продължи“!

Можеш да направиш две грешки по пътя към истината:
да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него.

Буда”

Край на цитата.

Кой всъщност е Фролов?

Да, знаем за него официалната информация, както за живота, така и за смъртта му.

Работил в секретен отдел на научно-изследователски институт. До тук добре. Значи е „видял“ много неща, които не са за хорските очи. Какво е видял? Потъва в океан от четене и информация. Прави изводи. Да, но те звучат абсурдно. Решава, първо да го изпробва лично върху себе си за 2 години. След това го описва в книга. Въплътява го в изобретенията. Клиничните резултати са неоспорими. Тогава Фролов ни дава на готово в ръцете един „феномен“ и една ЕИВода.

Какво е общото между двете изобретения – ТДИ-01 и ЕИВ?

И двете са до болка обикновени и звучат абсурдно – „без аналог в съвременната медицина“. Как пък не! От една страна 2 пластмасови чашки с тръбичка и, от друга, най-обикновено вода с „извънгалактически лечебни свойства.

Ние да не сме луди да се „вържем“.
….
Това е Светът в който живеем.

Но, никой не се замисли, че тренажорът е такъв, какъвто е, за да е достъпен за ВСЕКИ, при условие – че човек проумее какво има пред себе си и повярва, че не са ни необходими посредници, за да се спасим от хроничните болести. Всеки може да отиде на лекар. Но какво направихме сами за собственото си здраве? Опитахме ли се поне?

Все чакаме някой друг да ни покаже Пътя.

Да се втурнем по утъпкания коловоз. А на къде води той? Ще стигнем ли някъде по него? Защо накой друг трябва да ми казва по кой път да се движа? Може би, защото така, на готово е по-лесно. Не искаме да избягаме от псевдо-комфорта, в който живеем. Нека си признаем – страх ни е да нарушим правилата. Но това нашите правила ли са?

Ще отречете ли, че вярата лекува?

Тя колко тежи, от какъв материал е, колко е голяма, ще влезе ли през вратата на дома ми?

Колко струва вярата? С талон от личния лекар ли се изписва? В кой МОЛ се продава? В сайтовете за колективно пазаруване ще ми излезе съвсем без пари. Ще чакам да се появи.

Все чакаме да ни покажат „лесното“ и на хляба „мекото“. Тренажорът на Фролов е точно това. Друго в склада няма.

Да изградя щит срещу болестите,
докато е по силите ми – да се лекувам сама,
дълги години да изглеждам жена „без възраст“,
да имам добро самочувствие и
да живея в пълна душевна хармония.

Това е Пътят за мен.

Тук е предаването за действието на ТДИ-01 при диабет програма “Здраве”, БНТ, Канал 1 от 16 ноември 2010 г.

Видео: Третата причина за смъртност в САЩ.