Проблеми със ставите? ТДИ-01 им дава нов живот!


ЗАЩО, КАК и КОГА тренажорът ТДИ-01
помага при огромен брой заболявания?

Нашето тяло е подвижно благодарение на ставите. Те ни дават възможност да ходим, да се занимаваме със спорт, с физическа работа – с една дума, нормално да живеем.

Хиляди години природата надеждно е защитавала човешките стави от всякакви увреждания. Но през ХХ век при хората се появяват проблеми със ставите, започва стремително да се увеличава броя на заболяванията на опорно-двигателния апарат, превръщайки ги в „болест на века”.
Това потвърждават и данните от статистиката:

• В наши дни проблеми със ставите има всеки четвърти човек на възраст 30 години;
• Артрози и артрити се развиват при 90% от хората, по-възрастни от 55 години.

Кои са заболяванията на ставите?

Опорно-двигателната система се състои от кости, връзки, хрущяли и сухожилия. Тя осигурява структурната цялост и здравина на тялото, защитава вътрешните органи от увреждания, а също така се явява хранилище за минерални вещества.

Ако нещо се наруши, възникват проблеми със ставите, изразяващи се в най-разнообразни форми на поразяване на опорно-двигателната система ( костите, ставите, мускулите и др.).

Това са системни заболявания, протичащи с поразяване на ставите:
- ревматизъм, лупус и др.
- ревматоиден артрит
- артрити от инфекциозен произход
- псориатичен артрит,
- метаболичен артрит.

Групата на дегенеративните заболявания на ставите са :
- деформиращата остеоартроза
- остеохондроза
- деформираща спондилоза
- сколиоза
- остеохондропотия.

Причини за заболяванията на опорно-двигателната система

Най-разпространената причина за възникване на проблеми със ставите – е несъответствието между натоварването на ставите и способността на хрущялите да му се съпротивляват.

Като следствие става бързо „стареене” на ставния хрущял. Ставите започват да болят и се деформират.

Освен това, основна причина на ревматичните заболявания на ставите е нарушение в имунната система.

Друга страна от проблема със ставите – е нарушаването на циркулацията на кръвта в тях. И накрая, колебанията в хормоналния фон, които водят до нарушаване на обмяната на веществата.

По този начин, в основата на проблема със ставите лежи кълбо от тясно свързани нарушения в работата на основните системи на организма.

Но защо проблемите със ставите, бързото нарастване на заболяванията на ставите е започнало именно през втората половина на ХХ век?

Причина за това е факта, че в последно време ритъмът на нашия живот рязко се е променил, станал е по-стресов. Това стресово съществуване в мегаполисите в безкрайно препускане, заетост и похапване на крак, много бързо довеждат до появата на проблема със ставите, естественото развитие на заболяванията с тях.

И здравината на опорно-двигателния апарат намалява не само от лошото хранене и от липсата на физическо натоварване, но и от неправилното възприемане на света.

Например, гръбначният стълб от древни времена се смята за средище на жизнената сила на човека. И правилната стойка говори за правилно възприемане на света, способства за протичането на безпрепятствен поток от енергия в човешкото тяло.

Съответно, липсата на гъвкавост, твърдостта в позициите, неспособността да се претворяват в живота личните стремежи и неорганизираността се явяват психоматични причини за появата на проблеми със ставите.Какво да правим?

Всички известни средства, помагащи при проблеми със ставите, притежават опасни странични действия. Може, разбира се, да се продължи използването на различни обезболяващи средства. Но тава е самоизмама – болката преминава, но проблемите остават, а ставите в същото време продължават да се рушат!

И в един не много далечен момент ще се изясни, че сте приковани към леглото, защото поразяването на ставите е засилено от страничните действия, всичко вече е отишло твърде далеч. Съвършено очевидно е, че никакви „чудо-хапчета”, да не говорим за мазилата и кремовете, не могат да разрешат проблема със ставите.

Та нали трябва да се борим не толкова с болката в ставите, колкото с причината на заболяването – разрушаването на ставните тъкани – и едновременно да се укрепват всички тъкани на ставите – и костната и хрущялната.

А това не могат да направят съвременните средства за лечение на болестите на опорно-двигателната система.

Как да помогнем на гръбначния стълб и на крайниците, в които е заложена по принцип титанична сила?

Има алтернатива!

Докато проблемите със ставите не са задълбочени, човек може да си помогне сам. Учените са открили причините за „ставната епидемия” и са създали апарат, възстановяващ природния механизъм за защита на организма.

Уникалното в предлагания метод се състои в усвояването на ендогенното дишане с помощта на създадения от руските учени Е.Ф.Кустов и В.Ф.Фролов дихателен тренажор ТДИ-01 „Феноменът на Фролов”. В резултат на многогодишни изследвания те доказаха, че устойчивостта към заболявания, в това число и към проблемите със ставите, се определя основно от функционирането на дихателната система. На основата на това откритие те са създали технологията на ендогенното дишане.

Специалистите от компания „Лотос” въз основата на това откритие предлагат немедикаментозен начин за ефективно отстраняване на проблемите със ставите до пълното им излекуване.

ТДИ-01 е уникален по всички от показателите си, та нали само след 3-4 занятия с него започва активно лечение на практически всички болести, повишава се имунитета, забавя се процеса на разрушаване на тъканите, отстраняват се проблемите със ставите, подобрява се енергийната обмяна.

Нивото на енергетиката в клетките се увеличава 30-40 пъти!

Не всеки читател ще повярва в благотворното въздействие на дишането върху опорно-двигателния апарат. Но въпреки това положителният ефект от дихателната гимнастика при проблеми със ставите е потвърден от авторитетни клинични изследвания и от двадесетгодишен опит от практическото използване на дихателния тренажор ТДИ-01.

И за това в инструкциите му в раздела „показания” сред многото други заболявания е посочен опорно-двигателния апарат и в частност – проблеми със ставите.

Подобряването на работата на капилярите при ендогенното дишане спомага за по-доброто кръвоснабдяване на мускулите и ставите, а значи и за по-доброто хранене на хрущялната и ставна тъкан, помага да се отстрани остротата на проблема със ставите.

Ендогенното дишане има релаксиращ, отпускащ ефект.

Затова мускулите на гръбначния стълб по-добре се отпускат и възстановяват нормалния си тонус, изчезват спазмите, пренапрягането на мускулите.

Този ефект се забелязва не само при остеохондрозата, но и при херниите на прешлените на гръбначния стълб. А противовъзпалителният и имунномоделиращият ефекти на тази методика позволяват да се подобри състоянието на болните с всякакви проблеми със ставите – не само при артрити и артрози, но и при ревматоидни и псориатични полиартрити.

Според традиционните представи, разрушаването на ставите не подлежи на лечение, а само на замяната им с донорски или изкуствени.

Но технологията на ендогенното дишане позволява да се оборят тези стереотипи, ефективно да се излекуват различни болести на опорно-двигателния апарат.

Болните, занимаващи се с апарата ТДИ-01, са благодарни на създателите за ефективното лечение.

Тамара Александрова Куликова от гр.Магнитогорск ни пише:
„За живота си досега, си докарах исхемична болест, хипертония, язва на дванадесетопръстника, бронхит, остеохондроза, деформираща остеоартроза на коленните стави.

Но на мен ми провървя – дъщеря ми си закупи тренажора на Фролов.” И аз започнах да дишам с него. Вече на третия ден ми стана по-леко, след това въобще изчезна кашлицата, хремата, дишането ми стана нормално, престанах да усещам липса на въздух и да се задушавам, сънят ми е добър.

По време на лечението отслабнах с 18 кг. Сега се чувствам добре, радвам се на живота. Проблемите със ставите престанаха да ме безпокоят. Чувствам се пълноценен човек, работя в къщи , в градината, а преди нищо не можех да свърша. Използвам тренажора постоянно, вместо хапчета. Това е великолепен уред!”

А ето откъс от писмото на Виктория Казанска, 75 годишна от гр. Жуковски.:

„Аз имах остеохондроза, артрит на ставите на крайниците, дифузна пневмосклероза.

Сега общото ми самочувствие се подобри, отслабнах с 8 килограма. Намаляха потребностите ми за храна и напитки. Побелелите ми коси в корените започнаха да потъмняват. Нормализира се кръвното налягане- 140/80, а беше 160/90.

Проблемите със ставите, болките всичко изчезна напълно. Голямо благодаря за създаването на чудо-тренажора ТДИ-01, така необходим на хората!”

Тренажорът ТДИ-01 „Феноменът на Фролов” даде възможност хиляди хора да се излекуват, в частност, да се отърват от проблемите със ставите.

Да бъдеш здрав е потребност. А да получиш добро здраве след тежко боледуване – е удивително щастие. Всеки от нас днес има такава възможност.

След успешни клинични изпитания на ендогенното дишане хиляди хора, имащи проблеми със ставите, му благодариха. Те бяха изгубили надежда за живот без болки в ставите и свобода на движение.

Тренажорът ТДИ-01 „Феноменът на Фролов” успя да им върне здравето, силата и здравината на ставите. Голяма популярност приборът доби сред спортистите.

Ендогенното дишане – е уникален начин да се задействат вътрешните резерви на организма, а не да се поглъщат „спасителни” хапчета.

Методът на лечение на опорно-двигателната система, предлаган от нашата компания, е помогнал вече на много пациенти – ще помогне и на Вас!

ТДИ-01 „Феномен на Фролов” – това е:

- реална възможност да запазите млад организма си за цял живот

- да защитите костите и ставите си и

- да се избавите от проблемите с тях.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>