Отзив от България – действие на ТДИ-01 след 3 месеца


Ново! Очаквайте Семинар-обучение и
неустоимо предложение!

Отзив от България -Невероятно но факт!
Действие на ТДИ-01 след 2 месеца

ЗАЩО, КАК и КОГА тренажорът ТДИ-01
помага при огромен брой заболявания?

Публикуваме мнение на ползвател на ТДИ-01, което може да видите в оригинал във форум “Диабет”.

Много благодарим на господина за споделеното и за подкрепата! Молим да се свърже с нас!

Чичо Гого
Гост

Re:ТРЕНАЖОР НА ФРОЛОВ наистина лекува диабет!
« Отговор #294 -: 13 Април 2011 г., 11:12 »

“Вече 3 месеца ползвам тренажора на Фролов и чувствам сериозно подобрение на състоянието ми.На 48 г. съм. От дете имам синузит и проблеми със синусните горни зъби, дори ме оперираха през 2004 г. и извадиха една малка киста(Слава Богу доброкачествена)

Последва тежък бронхит и накрая астма. Докторите, между които един професор и двама доценти не ми помогваха, само ме отровиха с пиенето на всевъзможни химии.Захванах се здраво с тренажора, нямам пропуск (вечер 30 минути, понякога и сутрин), достигнах вече до 30 сек.ПДА (продължителност на дихателния акт), като почнах от 7 – 8 сек.

Първото сериозно подобрение бе свързано с укрепването на зъбите, изчезнаха болките в в ченето.Болките в главата от синузита намаляха значително и са на път да изчезнат, синусите ми се изчистват.Най-голямато ми облекчение е свързано с отшумяването на астмата. Инхалаторът все по-рядко го ползвам, спя дълбоко, жизненият ми тонус се покачи, работоспособността ми се възвърна след почти 5 г. мъки.

След още три месeца се надявам да залича всичко, което ми тежи. Тренажора на Фролов на мен ми помага и мога да кажа само добри думи за него.

Източник: Форум “Диабет”, стр. 16 по тема за ТДИ-01.

Чичо Гого
Гост

Re:ТРЕНАЖОР НА ФРОЛОВ наистина лекува диабет!
« Отговор #305 -: 13 Април 2011 г., 21:46 »

“Гледам тук някои хора се изнервят и ме споменават ей така между другото. На тях ще кажа, че от официалната медицина не получих никакъв сериозен лек на моите проблеми. В най-трудният период от заболяванията ми (синузит, хроничен бронхит и астма) за 6 месеца докторите ме накара да пия 8 пъти тежки антибиотици, плюс купищата кортикостероиди, които ме направиха на парцал.

Минах на хомеопатия, тя ме облекчи, но за известно време. С тренажора получих най-сериозното облекчение и то само в рамките на три месеца. Свитите ми иначе дробове сега са в много по-добро състояние, дишам и през деня диафрагмено, леко, спокойно. Свалих около 7 кг. от теглото, защото вечер ям лека храна, за да не усещам тежест в стомаха при тренировката.

Убеден съм, че до лятото ще се разделя с бронхита и астмата, защото стриктно изпълнявам упражненията всяка вечер, прочетох книгата на Фролов и се убедих, че този човек и учен не е шарлатанин, а сам е изтрадал пътя до него(тренажора) и оздравяването си.

Самият факт, че от повърхностно дишане 7 – 8 сек стигнах 30 сек. ПДА ме обнадеждава, че ще стигна до няколко месеца 40 -50 сек, а това е вече вратата към ендогенното дишане., на добрата енергетика на организма и стабилно здравословно състояние.Тази зима не съм вдигал температура, дори единствена ми настинка мина сравнително леко, за два дена отшумя.

Моля хора, които дори не са опитали месец-два тренажора да се въздържат от крайности в писанията си.Ясно ми е, че диабета е тежка, ужасна, коварна болест и изисква много усилия,но съм убеден на базата на своя опит, че тренажора може да помогне, стига човек да е дисциплиниран и подходи непредубедено и с положителна нагласа.

И още нещо, дъщеря (20 г.) ми започна вечер по 15 минутни занимания и скоро забеляза, че проблемът с нередовното ходене по голяма нужда вече не стои пред нея.Сега вечер след моята дихателна тренирока и тя сяда с тренажора на стола, защото се убеди, че има полза от него.

С това спирам. След три месеца смятам точно тук да пиша докъде стигнах в здравния си напредък с тренажора на Фролов.

Убеден съм, че той помага!

Източник: Форум “Диабет”, стр. 17 по тема за ТДИ-01.

Очаквайте скоро ФОРУМ ТДИ-01!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>