“Бързай бавно” или Често допускани грешки в началото на работа с ТДИ-01.


Отзив от България -
действие на ТДИ-01 след 3 месеца

ЗАЩО, КАК и КОГА тренажорът ТДИ-01
помага при огромен брой заболявания?

Получихме това писмо от клиентка, закупила ТДИ-01. С цел съхраняване на личните й данни сме оставили видимо само малкото й име.

Всеки уред, който получавате при поръчка за ТДИ-01, съдържа методически препоръки за работа. На последната страница са дадени всички координати за връзка с нас. Нашата работа не приключва с факта, че сме Ви изпратили уреда.

Това е началото на нашата съвместна работа! Ние сме тук, за да Ви помагаме да прилагате правилно „МЕД“ с ТДИ-01.

В материалите, с всеки закупен от Вас уред сме написали сме, че по всякакви въпроси, които имате относно прилагане на Метода на ендогенно дишане „МЕД“ с ТДИ-01 може да се свържете с нас: чрез нашия сайт, по телефон, ел. поща, Скайп или чрез писмо.

Горепосоченото писмо ни изуми с категоричния и заплашителен тон.

1.Тази клиентка не ни е потърсила по никакъв начин нито с въпрос относно това има ли трудности при усвояване работата с уреда нито с някакво оплакване вследствие занятията с него.
2.Тя счита, че е съблюдавала стриктно правилата, но не е приложила никакви данни за терапията си: схема на дишане, параметри на натоварване, в какъв режим е дишала.
3.Пише, че след 1,5 месеца от началото на заниманията с уреда окончателно е преустановила занятията си.
4.След още 1 месец тя ни пише настоящото писмо с желание да й се възстанови сумата и да върне апарата.
5.Освен това ни поставя ултиматум, че ако не изпълним молбата й ще направи антиреклама на ТДИ-01.

Уважаеми, настоящи и бъдещи ползватели на ТДИ-01 и „МЕД“, моля не допускайте тази грешка, която е направила клиентката.

Ние предлагаме едно руско изобретение, което е използвано от над 2 милиона човека (предимно в Русия) от 1998 години до наши дни. За ефекта му са проведени авторитетни клинични изпитания, в т.ч. при деца, които доказват неговия широк спектър на успешно повлияване на стотици заболявания до пълното им излекуване.

Това е медицинско изделие, което, както всяко лекарство, има стриктни предписания за употреба. ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ.

Ако там е написано, че трябва да се започнете занятията с уреда ТДИ-01 с 1 минута дишане ЕДИН ПЪТ НА ДЕН, това означава, че трябва да дишате САМО 1 минута един път на ден.

Ако там е написано, че след 3 ДНИ трябва да увеличите времето за дишане с 1 минута, това означава, че 3 дни трябва да дишате САМО по 1 МИНУТА и едва на 4-ия ден ще преминете към дишане 2 МИНУТИ. Това правите 3 поредни дни (4-ия, 5-ия и 6-ия ден) и т.н.

Когато Ви е изписано лекарство с дозировка 3 пъти на ден по 1 хапче, Вие не приемате 4 пъти на ден по 2 хапчета. Така е и тук.

Този уред е за приложение в домашни условия, ние не можем да следим КАК ТОЧНО ПРИЛАГАТЕ ПРЕДПИСАНАТА СХЕМА НА РАБОТА.

Много хора, които се обръщат към нас споделят, че започват да дишат по схемата. Но се чувстват отлично, нямат оплаквания и преминават към по-голямо натоварване, БЕЗ ДА СА СПАЗИЛИ ТЕМПОМЕТЕ за ПОСТЕПЕННО УВЕЛИЧАВАНЕ НА ПАРАМЕТРИТЕ НА НАТОВАРВАНЕ.

Например:

- дишат от първия ден ВЕДНАГА по 5 минути В ОСНОВЕН РЕЖИМ.

- дишат 2 дни по 3 минути, на третия ден преминават на 5 минути.

- дишат и достигат 15 минути в подготвителен режим и решават, че са готови да преминат към основен режим. Липсват им още 15 дни, през които те постепенно ще достигнат дишане от 20 минути в подготвителен режим.

- МНОГО ГРУБА ГРЕШКА, допускана от хора, които преминават от подготвителен в основен режим е: когато достигнат 20 минути дишане в подготвителен режим преминават към 20 МИНУТИ ДИШАНЕ В ОСНОВЕН РЕЖИМ ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ ДЕН.

В методическите препоръки дебело е подчертано, че занятията в ОСНОВЕН РЕЖИМ ЗАПОЧВАТ ОТНОВО С 1 МИНУТА НА ДЕН!

Много хора споделят, че са напреднали с дихателните практики: спортували са активно, занимавали са се с йога и започват да дишат веднага в ОСНОВЕН РЕЖИМ.

МОЛЯ ПОМНЕТЕ: колкото и трениран да е организмът Ви от даден вид спорт, дори да сте се занимавали с йога тя има незаменимо предимство, че Вие много по-бързо ще се справите с работата с ТДИ-01, т.к. ВЛАДЕЕТЕ ДИАФРАГМЕНОТО ДИШАНЕ.

Но диафрагменото дишане е само първото основно условие за методиката на Фролов. Ние не можем да Ви обучаваме да дишате диафрагмено. За това има многобройни източници на информация.

Това, което не присъства в йогата и в спортните занимания е, че при работа с ТДИ-01 ВИЕ ДИШАТЕ СРЕЩУ СЪПРОТИВЛЕНИЕ, което се създава от поставената в уреда вода.

По-ясно казано: в нормалния живот при дишане НИЩО НЕ ВИ ОКАЗВА СЪПРОТИВЛЕНИЕ, когато вдишвате поредната порция въздух. Вие вдишвате през носа или през устата и въздухът постъпва в дробовете Ви „БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО“.

Ноу-хаото на Фролов е именно в СЪПРОТИВЛЕНИЕТО на водата в уреда, срещу което вдишвате и издишвате въздуха.

За да започне мощният механизъм на прочистване и изцеляване на организма Ви вие първо трябва да го ПРИСПОСОБИТЕ КЪМ ДИШАНЕ СРЕЩУ СЪПРОТИВЛЕНИЕ. Това се постига с постепенно увеличаване на:

- времетраенето на занятието

- количеството вода, което се налива в тренажора

- продължителността на дихателния акт ПДА.

Водете си дневник за заниманията с уреда (15 страница от Методическите препоръки за работа с ТДИ-01) и вписвайте грижливо важните данни. Когато се обърнете към нас с въпроса си, ние ще се поинтересуваме от Вашите записвания, за да се уверим, че дишате правилно или, за да Ви коригираме.

Всеки може да добави в дневника си конкретни параметри, които желае да следи: напр. За лекуващите диабет – 2 колони с показания на кръвната захар – преди и след тренировка, респ. Дозата инсулин през интервал от 10 дни . Хора, страдащи от проблеми с кръвното налягане – следят за показанията му. Хора, които лекуват ставни заболявания отбелязват промяната в усещанията си: „боли ме повече“ или „вече не чувствам болки в кръста“.

Всеки, който има проблеми от рода на камъни в бъбреците, в жлъчката или др. може да си прави сравнителни изследвания за проследяване на намалението им “преди“ и „след“ занимания с ТДИ-01. Това се прави през по-големи интервали от време.

Моля, свържете се с нас по удобен за Вас начин, ако имате нужда от съвет или просто за да сте сигурни, че прилагате правилно техниката на дишане с ТДИ-01.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>