АСТМА може да бъде победена на 100%.


Отзив от България -
действие на ТДИ-01 след 3 месеца

Още за АСТМАТА и ТДИ-01…

Разберете защо астмата (от всякакъв произход) се повлиява успешно на 100% при използване на ТДИ-01 като допълнителна терапия.

За астмата е изписано много, но интересно ще бъде да научите за механизмите на зараждане на заболяването.

ПСИХОМАТИЧНИ ПРИЧИНИ ЗА ЗАБОЛЯВАНЕТО

При астмата рязко се нарушава ритъмът на дишането (затруднено е най-вече издишването), което се проявява като задушаване.

Обструктивният синдром – затрудненото издишване – има отношение към процесите от еволюционната фаза (фазата на интеграция със света, на синтеза на случващото се), към умението да даваш, да жертваш нещо за другите.

Стесняването на бронхите се случва при активиране на парасимпатиковата система, което само по себе си, е свидетелство за стремежа на човек към пасивно-отбранителна жизнена позиция.

Най-често обструкцията е съпроводена с чувството на страх.

При това страхът се явява и следствие и причина за безпокойството, образува се затворен кръг. Страхът пред новото, пред неизвестното, пред живота, в края на краищата, става пусков механизъм на бронхиалната астма.

Тъй като бронхиалната астма се отнася към психоматичните заболявания, съвременната психотерапия обръща особено внимание върху психологичния портрет на личността, склонна към получаване на пристъпи на задушаване.

”В поведението и в чертите на личността на болните от бронхиална астма често се откриват реакции със защитата на емоционални, преди всичко агресивни импулси, а също така скрито желание за нежност и близост. Зад псевдо индиферентното, дори агресивно поведение, може де се крие силна потребност от любов и подкрепа. (J.Bastiaans и J.Groen, 1954г.)”.

Освен това, статистическите изследвания, проведени сред децата, болни от бронхиална астма, са разкрили някои особености на възпитанието. В резултатите на психологичните и психиатричните интервюта с участието на родителите Л. Рис (1964г) е открил явен превес на свръхгрижовни майки при астматиците, които страдат от изначална потребност за прекалено обгрижване за своите деца.

Не е учудващо, че у човек, който не умее да проявява нежност и грижи, се заражда агресия към околния свят и към себе си. Затова при профилактиката на астмата е много важно да се научим да се грижим за другите, без да чакаме любов, а да я даваме на другите.

При бронхиалната астма рязко се активизира дейността на парасимпатиковия дял на автономната нервна система, който има за цел да запазва постоянството на вътрешната среда (хомеостаза).

В поведението на такива болни често се среща:

- стремеж към стабилност
- страх от реформи, промени в своя живот
- повишена потребност от защита и грижа.

За децата астматици е много актуално развиването на самостоятелност и социална активност, които ще активизират противоположната част на автономната нервна система – симпатичната. Тя се явява антагонист на парасимпатичната и отговаря за приспособяването към променящите се условия на околната среда.

Адреналинът, който се отделя в кръвта, разширява бронхите и намалява отделянето на секрет. Като цяло, ваготонията (възбуждане на парасимпатиковия дял на вегетативната нервна система) много често е ответна реакция на организма към чувството му на страх пред жизнените промени, изискващи ежедневни усилия за преодоляване на трудностите.

Всеки човек изпитва страх пред новото в една или друга степен. Затова е важно постоянно да се преодолява инертността вътре в себе си, откривайки нови хоризонти за общуване с околния свят и поемане на отговорност за всичко, което правиш.

Тренажорът на Фролов ТДИ-01 е най-добрата алтернатива за избавяне от астма!

На основата на десетгодишния си опит специалистите от фирма „Лотос” предлагат изпитан и потвърден комплекс за лечение на астмата.

Уникалността и ефективността на предлагания метод се състои в усвояването на ендогенното дишане с помощта на създадения от академиците В.Ф.Фролов и Е.Ф.Кустов тренажора ТДИ-01.

Откритият в резултат на ендогенното дишане феномен за подмладяване на организма, за удължаване на продължителността на живота и за ефективно лечение на заболявания е направил В.Ф.Фролов и Е.Ф.Кустов световноизвестни.

Специалистите твърдят, че съвременната медицина не може да излекува астмата.

Но ето, появява се нова технология, на която може да победи всякакъв тип астма и това е доказано от практиката.

Ние се срещахме с много хора, страдащи от астма. И сме се убедили какви мъки са изпитали тези хора. Те не са намерили спасение нито в официалната, нито в народната медицина, нито при известни лечители, нито в новите технологии.

От практиката ни сме запомнили един случай. В консултативният пункт дойде един болен мъж, който изглеждаше на около 65 години.

Той беше болен от бронхиална астма. Разказа, че се е лекувал в медицински център с лазерна биорезонансна терапия. Направил е 22 сеанса. Не е почувствал никакво подобрение, за курса е платил 2 милиона рубли! На този човек най-сетне му провървя, след като дойде при нас.

Но ходенето по мъките при много от астматиците продължава с години.

Когато анализираш причините на това заболяване и препоръчаните от традиционната медицина методи за лечение, най-накрая започваш да разбираш безнадежността на болните от бронхиална астма.

Това заболяване в основата си е инфекциозно и има алергичен характер. Преди всичко то е свързано с недостатъчен имунитета.

Астмата я лекуват с бронхолитични средства и с кортикостероиди, които още по-сериозно подтискат имунната система. Отчитайки, че тези средства оказват разрушително действие върху кръвоносните съдове, това лечение ускорява процесите на стареене на организма.

Технологията на ендогенното дишане, като че ли специално е създадена за болните от бронхиална астма. Успехът от лечението на тази болест с помощта на тренажора ТДИ-01 се зависи от техниката на дишане и от системата на занятията.

Ендогенното дишане се изпълнява с помощта на долната част на диафрагмата!

Благодарение на това дишане се постига:

- подобряване на кислородното насищане на кръвта
- повишаване на имунитета на организма
- намаляване на разрушаването на тъканите
- увеличаване на общата енергетика
- нормализиране на състоянието на нервната система и психо-емоционалното състояние.

Обикновено дишането при астматиците е съпроводено с алвеоларна хипоксия (намаляване на кислорода в алвеолите) и с недостиг на енергия в клетките, които формират белодробните капиляри.

Тези фактори водят до свиване на кръвоносните съдове, а дишането с тренажора ги премахва.

Освен това, във връзка с повишаването на клетъчната енергетиката на капилярите на алвеолите съдовата стена се отпуска и се наблюдава максимално отваряне на капилярите. При това количеството на енергийните ресурси прогресивно нараства и в организма протичат полезни промени.

Пълно излекуване от астма чрез метода на ендогенно дишане с тренажор ТДИ-01 настъпва след 6-12 месечно лечение, даже при стаж на протичане на болестта повече от 20 години и при най-тежките й форми.

Подобряване настъпва при всички без изключения!

Можем да дадем много примери, когато вече след 1-1,5 месеца болният престава да използва бронхоразширяващи средства, без които не е могъл да живее през последните 10-20 години.

Първо, за лечението на астмата е необходимо да използваме върховете на белодробните капиляри, през които в болния и отслабен организъм кръвта циркулира лошо.

За върховете са окачени белите дробове, затова тъканта е разтегната, а капилярите са деформирани.

Прилагането на ендогенното дишане води до:

- намаляване на вътрешното капилярно налягане на кръвта
- увеличава се еластичността на белодробната тъкан
- увеличава се еластичността на капилярите
- увеличава се проходимостта на еритроцити през капилярите.

Второ, често алвеолите и капилярите в отделните зони са поразени от пневмонии, от инфекциозни заболявания, съпътстващи астмата. Под действието на ендогенното дишане се осъществява възстановяване на поразените зони и на микроциркулацията.

Трето, характерното за хроничните обструктивни заболявания на белия дроб поразяване на бронхите може да доведе до отчуждаване на 5-15 % от алвеоларната тъкан, която деградира без въздух. Нашият опит показва възможност за постепенна рехабилитация на тази тъкан.

Четвърто, технологията на ендогенното дишане позволява да се осигури израстване на нови, и поправяне на недоизрасли алвеоли съгласно генетична програма. Освен това поразената тъкан постепенно се заменя с функционираща.

Достигането на всички тези резултати става възможно при прилагане на метода на едногенно дишане и тренажора ТДИ-01.

Очаквайте продължение.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>