Овладях хипертонията. Подмладих се. Спирам и цигарите…


Вече почти повече от половин година дишам с тренажора ТДИ-01 и бих желал да споделя с Вас своите постижения и резултати от заниманията.

Първо, много от тези, които ме познават, казват, че изглеждам по-добре от преди, казват, че съм се подмладил. Самият аз започнах да усещам огромен прилив на енергия, която ми помага в моята трудова дейност. Аз самият, както и домашните ми забелязваме, че съм станал по-малко раздразнителен.

Второ, що се отнася до самочувствието, ако трябва да съм кратък – то е отлично. Ако трябва по-подробно, бих желал да отбележа следното:

През първите дни, правех тренировките вечер, преди сън, както е описано в методическите препоръки към тренажора. Там е написано, че тренировки с тренажора може да се правят по всяко време, но е желателно да се правят вечер преди сън, т.к. полезният ефект е от 2 до 4 пъти по-висок.

Но след като достигнах ПДА 20 секунди, чувствах дискомфорт, а имайки предвид, че след работа постоянно усещах умора, реших да преместя тренировките сутрин.

Резултатите надминаха очакванията ми.

След занятията чувствам прилив на енергия и добро настроение през целия ден. Много съм доволен от показанията на кръвното ми налягане. Да, аз все още пия таблетки за кръвно „Енап-Н“, но в съчетание със занятията с тренажора, резултатите ме радват.

В крайна сметка, преди, когато не използвах тренажора, а само пиех хапчета, такива резултати нямаше. Налагаше ми се да увеличавам дневната доза на таблетките.

Сега пия най-минималната доза. Честно казано, много съм доволен от резултатите и от занятията с тренажора.

Единственото, за което съжалявам е, че загубих 1 година, когато използвах тренажора „Самоздрав“.

Първите два етапа занятия със „Самоздрав“ като че ли подобриха самочувствието ми, но последващите занимания ме върнаха в изходна позиция.

Точно обратното, самочувствието ми се влоши, независимо от това, че спазвах стриктно инструкциите приложени към „Самоздрав“. След това в Интернет случайно открих сайта Ви и поръчах ТДИ-01.

Чрез занятията с ТДИ-01 и с резултатите си заразих и всички в дома ми.

Поръчах още 2 тренажора, с които сега дишат жена ми и дъщеря ми. Те също имат проблеми със здравето. И ето, че вече 1 месец от както дишат с апарата и вече са доволни от резултатите. Поръчах тренажор и за сина ми…

Относно себе си бих желал да отбележа още нещо. Аз съм пушач, при това с дългогодишен стаж – 34 години. Естествено аз напълно разбирам колко е пагубен този навик. Последните 5 години се опитвах да спра цигарите по всякакъв начин, но безуспешно.

Благодарение на занятията с тренажора, аз все пак започвам постепенно да отвиквам от пушенето. Да, аз все още пуша, но вече мога да контролирам дали да пуша. Мога да не пуша половин ден. В почивните дни, когато не съм на работа, мога да изпуша 1-2 цигари на ден, а понякога мога спокойно да издържа без цигара цял ден.

Единствената трудност е, че в стаята на работа ми практически всички пушат и „благодарение“ на стадния инстинкт е много трудно да се издържа деня без цигара.

И още нещо искам да спомена: вече почти от месец забелязвам, че започнах да дишам с диафрагмено извън времето на занятия с тренажора.

Основният ми здравословен проблем, който ме накара да използвам тренажора е моята хипертония. Преди занятията с тренажора, моето кръвно налягане за деня беше 160/110. И отново ще повторя, кръвното ми беше такова, защото пиех максималната доза от таблетките „Енап-Н“.

Към днешна дата пия минималната доза „Енап-Н“ (1/4 таблетка 1 път на ден) и кръвното ми е 124/78.

Отново искам да благодаря на целия Ви колектив за популяризирането на този чудесен апарат ТДИ-01. Той просто твори чудеса.

Честно казано, дъщеря ми в началото скептично се отнасяше към заниманията ми, но когато самата тя започна да диша с тренажора, още от първите дни повярва на чудесните свойства на дихателните упражнения и в апарата. Самочувствието й също се повиши.

Владимир Киановский

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>