Само за мъжете над 50 г. : как сте със секса?


Много ли от Вас, които сте над 50-те, радвате своите партньорки с качествен секс?

Предполагам, че малко. А Вашите приятелки искат да им го дадете. Дори на подсъзнателно ниво те искат именно Вас (друг не им е необходим).

А всички Вие знаете, че качественият секс върши чудеса с тях: великолепен външен вид, блясък в очите, искряща увереност в себе си!!! Те искат, даже и да са след 50-60-70 и повече години. А още повече на тези от Вашите приятелки, които са 2 пъти по-млади от Вас.

Да зададем мъжки въпрос!!!

Проспериращият мъж „трябва винаги да е готов!“ – това го знаят всички. Разбира се, не през цялото време, а само тогава, когато на самият мъж му се прииска….

Мъжката сила в борбата с личните слабости.

Не позволявай на простатита да провали живота ти!!!

МНОЗИНА ЛИ ОТ ВАС МОГАТ ДА ЗАРАДВАТ СЕБЕ СИ, ЛЮБИМАТА С ВИСОКО КАЧЕСТВО НА ЖИВОТА!

Предполагам, че това са буквално единици. Не можеш да излъжеш природата.

В живота на почти всеки съвременен мъж настъпва черна ивица – при него идва простатита.

Именно простатитът не ни позволява да се възстановим пълноценно по време на нощния сън.

Именно простатитът ни кара да тичаме по 3-5 пъти през нощта от леглото в тоалетната.

Именно простатитът се превръща в аденом на простатата, нерядко с прерастване в злокачествено образуване с най-песимистични последици.

Именно простатитът снижава рязко качеството на живота ни, не позволявайки на организма да се възстанови по време на нощния сън.

Простатитът се „подмладява“.

Уролозите казват, че с такива проблеми към тях се обръщат даже 25-30 годишни млади мъже.

Където и да погледнем около нас реклами под надслов „Бъди мъж!“ ни предлагат различни „виагри“ и „еректори“ – „най-добрите приятели на мъжете“.

Но всеки мъж знае, че след великолепно проведената вечер с питиета и мезета, закономерно идва махмурлукът, при който мъжът и с кран не може да събуди своята „мъжественост“.

Такъв махмурлук настъпва и след използване на „виагри“ и „еректори“, които работят върху остатъците от някогашното здраве и мъжко самолюбие, свеждайки ги до нулата.

Необходимостта от стимуланти става все по-голяма и по-голяма, за да заработи „инструмента“ и, за да може ерекцията да се появи в точния момент.

Всъщност мъжът има само едно сърце, и то много лесно може да спре да бие по време на половия акт.

В подобни ситуации мъжете се оказват или в реанимацията или веднага на гробището. Това е закономерният изход от продължителната употреба на рекламни средства, стимулиращи мъжката полова функция.

Тази реклама е насочена към амбициозните, платежоспособните клиенти, т.к. тези средства не са никак евтини.

С цел получаване на баснословни печалби производителите на „виагри“ и „еректори“ са наели най-добрите психолози в света за прокламиране на своите продукти.

И докато има толкова „амбициозни“ сред мъжете, но глупави според И. Тальков, производителите на всякакви „виагри“, „еректори“ и др. ще бълват по темата, с парите си и с плановете си за по-нататъшно оглупяване на водещата сила на човешкото общество на земното кълбо.

Ако сутрин имате ерекция, то всичко останало в живота са дреболии!

Всичко ще бъде наред или всичко ще се нареди, и Вие ще постигнете всичко.

Всички уролози в света свързват наличието на сутрешна ерекция у мъжа с неговото цялостно физическо и духовно здраве.

Между другото, водещи гинеколози съветват жените да поддържат здравето си, като „употребяват“ редовно сутрешната ерекция на партньора си!!! За мнозина такъв секс напълно замества утринната гимнастика. Така да се каже 2 в 1! Което съвсем не е излишно в нашето напрегнато ежедневие. А ако няма ерекция – то просто няма, и тук нищо не може да се направи. Банална истина. Но… прочетете по-нататък…

НО!

Мъжът, редовно практикуващ упражнения с дихателния тренажор ТДИ-01, винаги има сутрешна ерекция.

Затова препоръчвам на всички, желаещи да изпитат върху себе си приятното усещане за сутрешна ерекция, да си набавят дихателният тренажор ТДИ-01.

Уредът е великолепен със своето действие върху човешкия организъм. Затова при първа възможност си го купете…. Освен това и здравето Ви ще се оправи, и нещата Ви ще потръгнат както трябва. Гарантирам!!!

ГОРЕ ГЛАВАТА, ГОРЕ И „ДВЕТЕ“, МЪЖЕ!

Аз ще Ви разкажа резултатите си при работа с ТДИ-01 от личен опит.

Започнах осмото десетилетие от живота си.

Преди 30 години за пръв път се обърнах към уролог поради многократни (по 3-5 пъти) позиви за уриниране през нощта. За известно време търпях, нещо изчаквах.

Живеейки дълго време в мъжки колективи, виждах, че не само аз отивах до тоалетна през нощта и считах, че всичко е нормално.

Мислех си, че това е естествено свойство на мъжкия организъм да се освобождава нощно време от ненужните течности в организма си. Сами разбирате, че качеството на нощния сън при тези обстоятелства клони към нула. Нямах признаци за липса на ерекцията по това време.

Спомняте си, в онези времена нямаше никаква реклама, още повече по телевизията. Урологът се оказа доста предприемчив и ми продаде някакво чуждестранно средство, което беше на бюрото му.

Обясни ми, че такова чудо няма в нито една аптека в Ленинград (сега Санкт Петербург). Много убедително ми обясни всичко и ми предложи да ми го продаде. Напълно съм забравил името на това лекарство. Спомням си единствено, че в онези времена определено не беше евтино: 1 опаковка за месечна употреба струваше около 130 рубли (при средна заплата 90 рубли).

След като го използвах първите 2 седмици призивите за уриниране през нощта напълно изчезнаха. Тъй като в това време моята ерекция беше напълно нормална, аз не си купих повече от 2 опаковки от този лекар. Използвах лекарството половин година. Проблемът с позивите в тоалетна през нощта беше решен за около 5-7 години.

Още повече, че животът ми тогава беше наситен с командировки, често много продължителни, изпълнен с тревожни позвънявания, телеграми, заповеди, спешни полети в отдалечени гарнизони и бази, битови неуредици. Гореспоменатите позиви престанаха да ме безпокоят. Те отстъпиха място на по-силни проблеми, продиктувани от ежедневието на битието ми.

Нощните позиви за уриниране започнаха да ме тормозят отново преди около 10 години, в края на 90-те. По онова време започнах да осъзнавам, че официалната медицина не е заинтересована аз да стана напълно здрав…

… Започнах да търся други оздравителни методи. Открих „Хербалайф“, след това „Тянши“, „Корал клуб“. Продуктите на тези фирми ми помогнаха много съществено.

През февруари 2008 г. за пръв път видях уреда ТДИ-01 у един свой приятел. Знам цената на глътката въздух. Затова без колебание си купих прибора на една презентация. Но затънал до гуша в „неотложни“ дела на минутата, започнах да дишам едва 1 месец след като бях чул впечатлилата ме фраза:

ТДИ-01 ИМА САМО ЕДИН НЕДОСТАТЪК:

ТОЙ Е, ЧЕ КОГАТО ГО КУПИШ И ГО ЗАБРАВИШ, ТОЙ СЕДИ У ВАС КАТО УКРАСА НА ИНТЕРИОРА.

Реших да не прилагам в действие този недостатък, независимо, че е един единствен, и започнах да дишам с уреда.

Изучих всичко за него, което имаше в Интернет. Там има океан от информация за ТДИ-01. Както добра така и лоша. ТДИ-01 е многоцелеви уред, многофакторен.

Впечатли ме, че този уред е охулван от кандидати, доктори и академици на медицината. Т.е. от представителите на ОФИЦИАЛНАТА МЕДИЦИНА, които са си създали хранилка от нея.

По онова време, аз вече не бях толкова наивен човек, който вярва в докторите и академиците на медицината, които, едва ли не, стоят на стража за здравето на сънародниците си.

Нали, на практика, народът в лицето на Държавата ги и изучил безплатно, дал им е много прилично парично изражение – така че отдайте дължимото на хората, като им разкажете как да останат здрави на преклонна възраст.

Стана ми пределно ясно, че тези деятели са видели в уреда ТДИ-01 заплаха за собственото си материално благополучие и използват Интернет, за да изразят своето негативно отношение към един прогресивен, евтин и максимално действащ начин за оздравяване на нацията.

Те правят това без да имат доказателства, често откривайки своята гражданска и научна несъстоятелност.

Това вече сме го учили!

Този факт затвърди у мен мисълта, че трябва сериозно да се заема с изучаването на уреда!

В самото начало на усвояване на уреда аз не взех на сериозно доводите в „Инструкцията“, че при усвояване на уреда няма дреболии, и че човек трябва да се обучава с уреда точно, до най-малки подробности.

Иначе ще има негативни последици.

… Фактът, че съм се занимавал достатъчно дълго с подводен спорт ми повлия да не приема напълно „Инструкцията“.

Този спорт беше не само една от страните на моята служебна работа, но се превърна и в мое хоби за дълги години. Използвах различни дихателни практики, намирайки се под водата. Т.е. всичко, що се отнася до коремното дишане, задържането на дишането, дишането срещу съпротивление при вдишване и издишване за мен не беше тайна.

И аз реших, че съм в час с уреда.

По тази причина, започвайки да използвам апарата на Фролов, реших по-скоро да достигна до ендогенното дишане, започнах бързо да увеличавам:

- ПДА (продължителността на дихателния акт) и
- времето на тренировката.

Негативните резултати не ме накараха да чакам. Но първо да кажа за хубавото.

След първата седмица дишане от белите ми дробове започнаха обилно да излизат храчки.

Спрях цигарите през 1984 година и си мислех, че белите ми дробове са се прочистили за 25 години. Толкова много храчки, още повече черни, че не съм имал дори при кашлица от простуда. Това отнесох към положителното въздействие на ТДИ-01 върху мен.

Към отрицателните отнесох следното:

1. по време на тренировките с тренажора започнах обилно да се изпотявам

2. повиши се кръвното ми налягане до 119/115

3. първоначално се появи треперене в коленете

4. след това се появи болка в коленете

5. появи се усещане за обща слабост

6. появи се силна зъбна болка преминаваща от едната страна на челюстта върху другата

7. температурата ми започна да се повишава, веднъж стигна до 38,5 градуса.

Както разбрах в последствие, всичко това е било достатъчно за хората да прекратят занятията си с тренажора, да го захвърлят някъде по-надалече и да си спомнят за него само с лоши думи и да твърдят, че изобретателите са мошеници.

Чувах такива думи и твърдения от хора, пробвали да дишат с уреда ТДИ-01 и прекратили занятията си с него.

Въпреки това, аз повярвах на авторите на уреда и реших да се върна към изучаване на трудовете на Фролов и Кустов. В това отношение възможностите на Интернет са уникални.

И проумях, че изобретателите са абсолютно прави, ПРЕДУПРЕЖДАВАЙКИ ХОРАТА ЗА НЕГАТИВНИТЕ ПОСЛЕДИЦИ ОТ ДИШАНЕ С ТРЕНАЖОРА при непоследователно, самонадеяно и лекомислено отношение.

С мен се случи това, за което те настойчиво предупреждаваха.

Но, за да проумееш това, трябва да обработиш много информация със сивото си вещество, трябва да изразходиш n-количество време, което, в нашият бурно развиващ се век, не достига.

Затова се обръщам към тези, които са стигнали до този ред: „НЕ ПРЕНЕБРЕГВАЙТЕ СЪВЕТИТЕ НА АВТОРИТЕ, ИЗЛОЖЕНИ В „ИНСТРУКЦИЯТА ЗА УПОТРЕБА“ И В „МЕТОДИЧЕСКИТЕ ПРЕПОРЪКИ ЗА РАБОТА С ТДИ-01“!

Тези хора отлично си разбират от работата. На тях и на рожбата им ТДИ-01 може и трябва да се доверим.

Ние имаме друга задача: да нямаме простатит и „мъжкото ни достойнство“ да бъде винаги готово за любов.

Нали, когато на 60-70-80 години сутрин мъжът има ерекция, този мъж е напълно здрав.

Дишам с тренажора от април 2008 година.

1. Великолепно се възстановявам по време на нощния сън (ако си легна преди 24:00 часа, първият позив за уриниране е не по-рано от 06:00 – 07:00 ч. сутринта)

2.Телесната ми температура се понижи до 36,2 градуса

3. Кръвното ми налягане постоянно е 120/70

4. Изчезна хъркането в съня ми

5. Изчезна обаждащата се от време на време болка в коляното, поради увреден преди много години менискус

6.Изчезна постоянна болка в рамото, която се дължеше на факта, че раменната става беше изместена от ставната капсула вследствие на силен удар и се намираше в състояние на постоянна сублуксация.

7. За да се наспя на организма ми са необходими не повече от 5-6- часа сън.

Това се отнася при ПДА 45 секунди и време на занятието 20 минути.

Сега не си поставям за цел да увеличавам бързо ПДА.

Важното за мен е по време на тренировката да се чувствам комфортно.

А главната цел на тренировките с ТДИ-01 – това е отличен имунитет, защитаващ от всички болести.

Бих искал в края на живота си да избавя своите близки от изморителните грижи по обслужването ми.

По материали на Перевертайло Эдуард Дмитриевич

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>