Участие в национална конференция по повод 14-ноември – световен ден за борба с диабета


Ново!
БНТ, Канал 1, програма “ЗДРАВЕ”
“ДИАБЕТЪТ и ТДИ-01″ вижте още…”

Защо да купя ТДИ-01? Научете повече…

Месец на диабета.

По инициатива на Българска асоциация диабет и РСНЦ Диабетни грижи“ Бургас и под патронажа на господин Константин Гребенаров, областен управител на гр. Бургас на 12 и 13 ноември се проведе Национална конференция: „Лекари, пациенти и доброволци – обединени срещу диабета.“

Главен организатор на благородната инициатива бе РСНЦ „Диабетни грижи“ Бургас с ръководител г-жа Радка Жекова.

Запознахме участниците с тренажора ТДИ-01 Феномен Фролова. Разказахме за невероятните резултати, които се постигат с него като допълнителна алтернативна терапия на традиционното лечение на диабет.

В презентацията ни бяха изложени механизмите и принципните разлики, по които протича възстановяването на организма както при Диабет 1, така и при Диабет 2.

Хората се изненадаха, че има толкова достъпно и ефективно средство за избавяне от диабет.

Вижте повече тук… АЗ СЕ ИЗЛЕКУВАХ ОТ ДИАБЕТ!

Вече знаят, че не са необходими скъпоструващи процедури, отделяне на ценно време и средства. Разбраха, че всеки може сам да провежда дихателни тренировки по 20 минути на ден у дома.

Разказахме, че работата с ТДИ-01 е 15-годишен метод за подобряване на състоянието и качеството на живот на хиляди диабетноболни, който е проверен чрез авторитетни клинични изследвания и от практиката.

С негова помощ спира прогресирането на заболяването, произтича мощен оздравителен процес и се преустановява възможността от поява на усложнения от диабета върху човешкия организъм.

Вече има надежден помощник в борбата с диабета!

Вижте още материали по темата за Световния ден за борба с диабета.

„Синият кръг на надеждата“

Снимки от участието в конференцията

По материали на „PoligrafF“

“Вече има пандемия, а не епидемия от захарен диабет” – Доц. Ивона Даскалова пред Агенция “Фокус”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>