Отзиви за лечение на заболявания на сърдечно-съдовата система с тренажора ТДИ-01.


Ново! Очаквайте Семинар-обучение и
неустоимо предложение!

Още филми на излекували се от различни заболявания…

Запознайте се мненията на хора, които чрез своя опит, са се убедили в ефикасността на това ноу-хау за оздравяване и подмладяване на организма. Следват някои от тях.

Например, ето какво пише Алексей Евгеневич Дубовцев:

«През март 2005 баща ми прекара тежък инсулт, с пълна загуба на речта и парализа на дясната страна на тялото. Много дълго лежа в болница и прогнозите на лекарите не бяха обещаващи – останалата част от живота ще бъде прикован на легло.

В края на ноември 2005 аз започнах да го приобщавам към дишане с тренажора «Феномен Фролова» ТДИ-01. Започнахме с дишане за 1 минута, лежейки, ПДА беше 5-7 секунди. Ефектът от дишането започна да се появява след 2-3 занимания!

Започна да намалява потенето, изчезна хъркането в гърдите, заради застоя в белите дробове.

Започна да проявява интерес към живота: ако по-рано лежеше безучастно, то след кратките занимания, започна да обръща внимание на телевизора, да се заслушва в радиото и т.н.

След последващите дихателни упражнения кръвното налягане се нормализира. След известно време продължихме с тренировките в седящо положение! ПДА се увеличи до 15 секунди, а продължителността на упражненията до 18 минути. Баща ми увеличи интереса си и вниманието.

И постепенно постигнахме поразителни резултати!

Баща ми започна да става от леглото, направи първите си стъпки, после започна да излиза на улицата, започна да изговаря няколко думи. Самостоятелно се хранеше. И всичко това, след прекарания инсулт и прогнозите на лекарите!

Разбира се тренажорът «Феноменът на Фролов» не е панацея и не е чудо, което лекува неизлечими болести, но фактите са си факти – с помощта на тренажора можеш и е нужно да се лекуваш!»

И този случай не е единичен!

Разбира се, подобна сензационна информация предизвиква много въпроси Това е напълно обосновано, тъй като преди да приемем нещо ново, трябва да научим колкото се може повече за това. Ние сме открити за диалог и Ви каним да задавате въпроси, които възникват у Вас при използването на ТДИ-01.

Може да се запознаете с историите на хора, които от личен опит са се убедили в ефектиността на този иновационен метод за оздравяване и подмладяване на организма от писмата им. Ето някои от тях:

Вячеслав Козлов.

Аз съм на 53 години. Дишам с тренажора вече 6 месеца.

Когато започнах, не вярвах много, че подобна конструкция може да даде изобщо някакъв резултат. Обаче практиката показа обратното.

Вече на втората седмица намаля главозамайването, а в края на месеца направо изчезна. Нямаше нужда някой да ме убеждава. В края на втория месец изчезнаха и болките в областта на сърцето, които се появяваха периодично от 25 години.

Диагнозата ми беше сърдечно-съдова дистония.

Изчезна задухът при изкачване по стълбите. Температурата на тялото ми е 35,9 градуса. Аз не чувствам умора през целия работен ден, а вечер получавам нов прилив на енергия сред тренажора.

Наспивам се за 6-7 часа. Мога да изброявам още много. Аз съм благодарен на тренажора. Той наистина дава ново качество на живот и уверенност в своите сили.

Владимир Борисович Тетерин, 59 години

Ето вече в продължение на половин година отделям 15-20 минути вечер за упражнения с тренажора. Убеден съм и вярвам на 100 %, че здравето на човек зависи от правилното дишане.

И резултатите от моите упражнения вече са налице. Септември месец навърших 59 години. Живея на петия етаж. Изкачвах се до апартамента се, вървейки по стъпалата. До петия етаж стигах със задъхване. Но това е естественно за моите години.

Сега не ме устройва да броя всяко стъпало (а те са 77). Без всякакви усилия бягам по стъпалата през едно, при което не ускорявам ритъма на дишане. Усещам лекота във всичко! Смятам, че това е благодарение на апарата «Феномен Фролова».

В. Г. Иванова, 70 години, лекар, гр. Новосибирск

Лекарите казват, че моят случай е феноменален.

Аз бях практикуващ лекар, но преживях тежък инсулт. Последствията бяха дълги и мъчителни. В течение на 8 години страдах от хемипареза – парализа на дясната страна на тялото.

Не мога да изразя с думи, как се уморих от тези парализирани ръце и крака. Благодаря на роднините, които ми донесоха апарата «Феномена на Фролов». Благодарение на него възстанових загубените функции на организма.

След 2 месеца упражнения, аз започнах по-смело да се предвижвам из апартамента, държах в ръцете си не само лъжица, но и игла. И така се случи, че по-това време се парализира и моята по-голяма сестра, и тогава аз отидох при нея в Анжеро-Судженск, за да се грижа за нея.

Аз самата бях на 68 години, и бях лежала два месеца на легло неподвижна. Ето такова чудо извърши с мен тренажора «Феномен Фролова». Сега нямам проблеми със здравето, и се движа активно.

М.С.Салияхов, 62 г, гр. Пенза

Ако не беше тренажора «Феномен Фролова», мисля си, че вече щях да бъда на онзи свят, нямаше да съм жив! Вижте клип с мнението ТУК…

Защото аз се докарах до такова състояние, че не можех даже да се движа и ходя. Имах сърцебиене, 180-200 удара за минута. Когато отидох на лекар, ми откриха стенокардия, исхемична болест на сърцето и астма на сърцето. Имах много силен задух. А гълтах хапчета с цели шепи. До такава степен се подредих, че накрая вече ме притесняваше не толкова сърцето, колкото стомаха.

Отидох на изследвания и ми откриха язва на стомаха. Освен това имах болки в дебелото черво и там се бяха появили полипи.

Случайно, чрез познат, научих за този метод на ендогенното дишане. И разбира се започнах да дишам, какво само не си готов да направиш, за да се излекуваш.

Но ще Ви кажа откровенно, че не вярвах много на това апаратче отначало.

Дишам, а в главата ми се върти една мисъл «Как ще ми помогне това?». Аз не вярвах, че този тренажор ще ми помогне.

Но ми казаха, че първите резултати ще дойдат след месеци дишане с тренажора. И така, аз изведнъж почуствах, че изчезнаха коликите в сърцето, и че нямах такова парене както по-рано.

И задухът намаля. А след това и полипите в дебелото черво изчезнаха. И как да не повярваш на този тренажор! Сега вече толкова години не се разделям с него – дишам 6 години.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>