Въпрос – отговор


Отзив от България -
действие на ТДИ-01 след 3 месеца

Ново! Семинар-обучение 21 май, гр. Варна.

Запознайте се с отговорите на въпроси, зададени във връзка с възможностите на ТДИ-01 при лечение на различни болести. В началото са публикувани новите отговори на въпроси.

На тази страница може да изпратите конкретен въпрос за заболяване или неразположение, което Ви тревожи.

Ще получите отговор от Александър Потиевский, лекар-кардиолог и консултант на центъра за ендогенно дишане на фирмата-производител Лотос ООО, Омск, Русия.

Въпрос: Диабетик с отстранен бъбрек - може ли да се диша с ТДИ-01?

Отговор: Безусловно, на фона на диабета, най-важната задача е да се съхрани функцията на единствения бъбрек. От тази гледна точка, заниманията с ТДИ-01 за необходими безусловно. Това е необходимо, за да може да се намали натоварването върху бъбрека (да се подобри отделителната функция но стомаха, на кожата и белите дробове) и за да се подобри контрола върху нивото на кръвната захар.

Само едно условие – задължително започвайте с подготвителен режим и по време на заниманията следете да няма резки движения с корема. При вдишване коремът не трябва да се издува силно и да се свива силно в края на издишването.

Освен това при диабет вдишването трябва да бъде по-дълго, отколкото в инструкциите – не 2-3 секунди, а плавно и бавно. Успех!

***

Въпрос: По време на заниманията се появява желание за прозяване. С какво е свързано това?

Отговор: По правило, появата на прозявка е свързано с пренатоварване по време на дихателната тренировка.

Необходимо е да се намали натоварването: да се намали ПДА с 1-2 секунди и времето за тренировка с 1-2 минути.

По този начин продължете 1 седмица, а след това постепенно отново може да се увеличава натоварването.

***

Аз имам хронична сезонна алергия. Лекувам се при хомеопат, доста успешно, но алергията се връща след години отново. Аз смятам, че това е свързано с моята работа във вредно производство. Може ли вашият апарат да ми помогне, в борбата с това заболяване,?

От какъвто и произход да е алергията (обрив на кожата, астма, сезонен ринит и др.) – това е признак на проблем в работата на имунната система, при това доста голям. Затова занятията с тренажора помагат в борбата с алергията, но, за да се оправи това силно нарушаване на работата на имунната система, е необходимо повече време, отколкото при лечението на други заболявания. Например, един наш сътрудник се отърва от сезонната си алергия 1 година, след като започна занятията. Но затова пък сега, даже не си и спомня за нея и за таблетките!

***

Може ли чрез метода и дишането с ТДИ-01 да се избавим от пародонтоза?

Пародонтозата е хронично заболяване на тъканите, които обкръжават зъбите, т.е. пародонта. Трябва да отбележим, че в наши дни тази патология се среща у около 30-40% от хората!

Вече след 3-4 дни занимания с тренажора на Фролов у пациентите се забелязва спиране на кръвотечението от венците, преустановява се и възпалението на венците. Някои боледуващи, които са страдали от пародонтоза в продължение на 30-40 години, са почувствали видимо подобрение само след 3-4 дихателни тренировки с уреда.

***

Има ли случаи на “стопяване” на възел на щитовидната жлеза при дишане с ТДИ-01?

Отговор: Да, има такива случаи и те са много. Единственото, върху което трябва да се обърне внимание – да не се изисква спешно лечение при онколог (това трябва да реши лекуващия Ви лекар). Ако няма такава необходимост, може да започнете тренировките. Ако трябва да се проведе лечение, то първо направете него, а след това започнете тренировките – за да не се появи отново възелът. Успех!

***
Въпрос за диабет: Приемам глипер – 4 мг и 3 пъти на ден метафогамма 500 мг. по време на хранене. С тази терапия поддържам нормални стойности на кръвната захар. Понякога захарта „пада“ и ми се иска бързо да хапна нещо сладко. Ако заниманията с ТДИ-01 намаляват кръвната захар и я стабилизират до нормални граници, трябва ли тогава да „пропусна“ приема на метафогамма? При комбиниране на лекарствата с дишане с ТДИ-01 може ли да очаквам хипогликемия? Препоръчва се дишането с уреда да се прави преди лягане. Опасявам се, че метфогамма + ТДИ-01 = хипогликемия през нощта.

Отговор: Здравейте. На фона на дихателните тренировки кръвната захар се понижава постепенно, затова не е необходимо веднага да се спират никакви лекарства. Постепенно, в зависимост от ефекта на понижаване на кръвната захар, Вашият лекар сам ще намалява дозата на лекарствата. Не трябва да се страхувате от хипогликемия, т.к. , благодарение на постепенното протичане на ефекта от тренировките, организмът успява да се адаптира към намаляването на захарта. Но това е само в случай, че Вие спазвате инструкцията. Ако увеличите натоварването по-бързо, отколкото е описано в инструкциите, тогава се появява риск от хипогликемия. С ТДИ-01 може да се диша и сутрин и през деня. Изберете варианта, който ще бъде най-удобен за Вас. Успех!

***

Може ли с помощта на тренажора да се избавя от липом?

Да, може. Липомът е доброкачествено образуване и с възстановяване на нормалната работа на имунитета (в т.ч. за борба с тумори) липомът или ще изчезне, или ще престане да се увеличава. Освен това, занятията с тренажора са профилактика срещу развитието на възпаление на липомите, на техните загноявания и т.н.

***

Ефективен ли е методът на ендогенното дишане при лечение на хелмитоза?

Не всички хелмитози могат да се излекуват с метода на ендогенното дишане, но при всички видове може да се намали увреждащия ефект от присъствието на паразита и по-леко да се понесе съответното лечение.

***

Има ли примери, за успешно излекува ли се, в резултат на работа с тренажора „Феноменът на Фролов”, със заболяване фибром или киста?

Да, има. Разбира се, колкото по-малко е образуването или кистата, толкова по-лесно е на организма да се справи с този проблем. Съответно, ефектът от метода на ендогенното дишане ще се прояви в пълното изчезване на фиброма (миомота и др.) или кистата, или ще се преустанови растежа им.

***

Имам висока степен на късогледство и катаракта. Има ли информация за положително влияние на ендогенното дишане върху тези заболявания?
Да. В най-добрия случай, късогледството и далекогледството се лекуват напълно, а в най-лошия спира увеличаването им. При катарактата занятията с тренажора са ефективни само в начален стадий на заболяването, но ако катарактата е зряла, то разбира се е необходимо оперативно лечение.

На мой приятел, преди 30 години му е поставена диагноза – болест на Бехтерев. Кажете, известни ли са случаи, когато занятия на тренажора ТДИ-01 са променяли протичането на тази болест и какви са особеностите на тези занятия?

Да, занятията с тренажора са ефективни при заболявания на ставите и гръбначния стълб, включително и при възпалителни процеси (даже при автоимунни, каквито са в този случай). Трябва да бъдете подготвени за това, че в процеса на тренировките може да се появи леко влошаване, което се проявява в усилване на болката или скованост. В този период трябва да се намали натоварването (времето на тренировката, продължителността на издишване, обемът на водата).

***

ВЪПРОС: Баща ми се възстанови след инсулта с помощта на тренажора „Феномен Фролова“. Лекарите се отказаха от него. След продължителна неработоспособност, баща ми се движи и се обслужва сам. Огромно „благодаря“ за този апарат! Сега се произвеждат всякакви дихателни апарати, коя е принципната разлика? Защо този апарат помага, а другите – не?
Деревянко С.А. г. Орел

ОТГОВОР: Владимир Фьодорович Фролов по удивителен начин успя да приложи знанията и законите на природните закономерности в своя уред. Другите изобретатели не успяха!
* * *

ВЪПРОС: Дълги години страдам от нарушение на обмяната на веществата – имам диабет 2, затлъстяване, глаукома, хипертония и още много съпътстващи заболявания. Има ли шанс да подобря здравословното си състояние?
Сергиенко А.И. г. Красноярск

ОТГОВОР: Днес вече хиляди хора напълно са се отказали от инсулина с помощта на тренажора “Феномен Фролова”. Подобрението при захарен диабет 2 настъпва в 95% от случаите, нормализира се глюкозата в кръвта, възстановяват се поразените кръвоносни съдове, нормализира се кръвното налягне, теглото. Подобрява се зрението. Дишайте с ТДИ-01 – оздравяването е реално достижимо!

* * *

ВЪПРОС: Измъчих се с херпес и грип. Пролетта, есента и зимата са изпитание за мен. Изчерпа се оптимизмът ми за лекуване с лекарства. А как действа Вашия тренажор срещу вирусите?
Вернина А.П. Омская область

ОТГОВОР: Ендогенното дишане осигурява възстановяване на взички звена на имунната система, радикално променя обмяната на веществата. Днес Ендогенното Дишане няма алтернатива за лекуване на вирусни заболявания. Дишайте с тренажора и вирусите ще Ви забравят завинаги!

* * *

ВЪПРОС: Може ли да се лекува затлъстяване с тренажора „Феномен Фролова“, ще помогне ли той?

ОТГОВОР: Със сигурност ще помогне!
Диафрагменото (коремно дишане) оказва масажен ефект върху органите на коремната област, засилва отделителните процеси, изчиства организма. Видимо се укрепват мускулите на коремната стена, коремът се прибира, намалява обема на талията.

Правилното съотношение на издишваната от тренажора газова смес на кислород и въглероден двуокис възстановява киселинно-алкалното равновесие в организма. Това води до нормализация на обмяната на веществата, което е главна причина за появата на затлъстяването. Намаляването на теглото с тренажора Феномен Фролова е гарантирано!

* * *

Моля, попълнете формата за изпращане на въпроси по-долу.

Тук може да изпратите своите въпроси и коментари.

* Полетата маркирани със * са обезателни.

Powered by Fast Secure Contact Form

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>