Отзиви за лечение на заболявания на нервната система с тренажора ТДИ-01.


Вижте също:
ТДИ-01 в БНТ, Канал 1, програма “ЗДРАВЕ”

Още филми на излекували се от различни заболявания…

Запознайте се мненията на хора, които чрез своя опит, са се убедили в ефикасността на това ноу-хау за оздравяване и подмладяване на организма. Следват някои от тях.

Виолетта Сергеевна Шатравка, 62 года, г. Москва

Започнах да използвам тренажора през март 2000 година, след хипертонична криза, когато кръвното ми налягане стигаше границата 200.

Аз си мислех, че това е краят на живота ми. Имах постоянен световъртеж, не можех да пътувам с метро.

Като се обърнах към лекаря ми, той ми предписа куп таблетки и каза, че това е моята „храна” за целия ми останал живот. Беше страшно и обидно. И тогава аз реших някак си да се преборя: купих си книги и реших да се лекувам с народни средства.

В същото време ми попадна вестник „ЗОЖ”, където имаше статия за тренажора ТДИ-01. Не знам защо, но веднага му повярвах и си го закупих.

В началото не всичко вървеше гладко, дишах тежко. Тежко беше да се откажа от любимия си навик да се наяждам за през нощта, но ефектът дойде много бързо – престана световъртежа. Увереността, че тренажорът ще ми помогне, нарастваше и ми ставаше по-добре.

Постепенно кръвното ми налягане спадаше, имаше и кризи, но аз чувствах, че ми идват нови сили. Тренажорът свърши своята работа. Аз намалявах дозата на своите лекарства и от април 2001 година преминах на ендогенно дишане в основен режим.

Здравословното ми състояние не може да се сравнява с това, което беше преди. Кръвното ми налягане влезе в норма. Живея пълноценен живот, пътувам в метрото спокойно.

Освен това, ме боляха и краката, не можех да си изрежа ноктите. Сега го правя свободно, без болка. Огромно благодаря за създаването на тренажора–чудо ТДИ-01, така необходим на хората.

Т.В.Мартиненко, гр.Котово Волгоградска област.

Купих тренажора ТДИ-01. Имах много заболявания, включително и артроза на тазобедрените стави. Но най-много ме мъчеше хипертонията.

Кризите преодолявах само с клофелин, след което винаги ми беше лошо, но другите лекарства не ми помагаха. Самата аз съм медик – фелдшер. Пенсионерка. И ви пиша, защото с мен стана чудо.

В резултат на занятията с тренажора у мен изведнъж започна да се натрупва огромно количество енергия. Кръвното ми налягане се промени и стана 120/80.

Шумът и звънът в ушите, които имах от 10 години изчезнаха завинаги. Аз се чувствам млада, не се уморявам както преди. Артрозата си отиде, разбира се малко по-късно от всичко останало.

В.Ф.Белозерцев, ветеран от ВОВ, гр. Бийск.

Преживях инфаркт, менингит. Склерозата на съдовете на мозъка и сърдечната аритмия постоянно ме притесняваха. Имах проблеми с двете очи – на едното имах катаракта, а в другото кръвоизлив.

Лекарите насрочиха операция на аденом на простатната жлеза. Беше трудно да се живее с този „букет от болести“, още повече, че съм журналист, полковник от запаса, който е водил активен живот.

С тренажора се занимавах ежедневно, спазвайки инструкциите. Вече след седмица изчезнаха признаците на аденома, спях дълбоко и спокойно.

След месец стана ясно, че нямам нужда от операция!

В края на втория месец сърцето ми се успокои и аз забравих за аритмията.

Но най-главното за мен беше възстановяването на зрението и след три месеца занимания на тренажора „Феномена на Фролов” аз започнах да пиша на пишеща машина.

Смятам, че само с тренажора „Феномен Фролова” успях да се измъкна от ямата, в която ме пратиха множеството болести.

А.М.Корнилин,55 годишен, гр.Москва

Имах диагноза: атеросклероза на мозъчните съдове, стеноза в устието на дясната артерия на гръбначния мозък, което води до наличие на атеросклеротична плака.

Независимо от предприетите мерки, за последните години подобрения не се наблюдаваха. Започнах да се занимавам на тренажора ТДИ-01 през декември 1997г.

И вече след месец и половина занимания с прибора, ултразвуковата диагностика потвърди пълното възстановяване на кръвообращението.

Изчезна и шума в главата, който не ме напускаше през последните години.

В.К.Хаенок, пенсионерка, г. Москва

От януари 1998 година започнах да се лекувам с апарата ТДИ-01. Много добри резултати – отървах се от много болести.

Нормализира се кръвното ми, черният дроб не ме боли, главата ми се проясни, не ме боли. Ходя с лекота, настроението ми е винаги е хубаво. Много благодаря за грижата Ви към нас. Пожелавам здраве на всички и добро настроение.

Алексей Евгеньевич Дубовцев, г. Омск

През март на 2005 година моят баща получи тежък инсулт, с пълна загуба на речта и парализа на дясната страна на тялото.

Дълго лежа в болница, прогнозите на лекарите бяха песимистични, казаха, че остатъкът от живота си ще прекара на легло.

В края на ноември 2005 година аз започнах да го уча на дишане с тренажора „Феномен Фролова” ТДИ-01. Започнахме дишане по 1 минута на ден в легнало положение, ПДА беше 5-7 сек.

Ефектът започна да се появява след 2-3 занятие. Започна обилно изхвърляне на храчки, изчезна „бълбукането” в гърдите от застоялата дейност на белия дроб.

Започна да се появява интерес към живота: ако по-рано лежеше безучастно, то след тези занимания започна да обръща внимание на телевизора, да се заслушва в радиото и т.н.

След по-нататъшните занимания се нормализира кръвното му. След време вече тренирахме седнали! ПДА се увеличи до 15 сек., а продължителността до 18 мин.

Баща ми се занимаваше вече с голям интерес и внимание. И постепенно, постигнахме поразителни резултати! Баща ми започна да става от леглото, направи първите си стъпки, след което постепенно започна да излиза навън, казваше някои думи.

Започна сам да се храни. И всичко това след получена парализа и прогнозата на лекарите!

Разбира се тренажорът „Феномен Фролова”, не е панацея и не е „чудо”, което ни избавя от нелечими болести, но фактите си остават факти – с помощта на тренажора може и трябва да се лекуваме!

  • Unique Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>