Аз се излекувах


ЗАЩО, КАК и КОГА тренажорът ТДИ-01
помага при огромен брой заболявания?

Отзив от България -Невероятно но факт!
Действие на ТДИ-01 след 2 месеца

КНИГАТА НА ФРОЛОВ
ще Ви разтърси! Не пропускайте
.

Тренажор “Феномен на Фролов” – отзиви на практикуващи

Всеки ден фирма „Лотос“ получава множество писма с топли думи и благодарност от хора, които чрез занятията си с тренажора на Фролов ТДИ-01 са се излекували от болести. Надяваме се, че тези отзиви ще бъдат полезни и интересни за тези, които тепърва започват да усвояват методиката на Ендогенно дишане с ТДИ-01.

Последното мнение е на млад мъж от Чешката република, който е боледувал от бронхиална астма и използва уреда от 9 години. От сайта ни закупи още 3 броя. Мнението е в оригинал на английски език.

Също така в категорията “Мнения на излекували се” може да прочетете допълнителни отзиви на практикуващи. В категорията “Филми на излекували се” се запознайте с видеозаписите на практикуващи ендогенно дишане.

SM42

През 1992 г. преживях силен стрес и интоксикация от лекарствена терапия. След това започнаха болки в гърба, колената и ръцете. Поставиха ми диагноза „Ревматоиден артрит“. Лекарите казаха, че тази болест не се лекува, и тогава реших: трябва да се търсят алтернативни методи на лечение.

Започнах да изучавам литература за начините на оздравяване, и в една книга прочетох, че да се лекува ревматоидния артрит, без да е наред дишането, е безмислено. В това време видях във вестника обява за лекции по ендогенно дишане, отидох там и купих тренажора ТДИ-01. На първите занятия ми беше много трудно, но постепенно всичко се нормализира. Когато за първи път ми направиха изследвания, антистрептолизинът – показател за възпалителния процес имаше високи стойности. След 1 година работа с тренажора отново се изследвах. Антистрептолизинът беше намалял 2 пъти. Това доказва, че положението ми се подобрява.

Светлана Моисеева, 42 год.

VD59

Попаднах в тежка автомобилна катастрофа, което доведе до счупвания на лопатките, ребра, разкъсване на връзки в раменната става, счупване на тазобедрената кост и др. В първите минути на катастрофата започнах да се задушавам. От удара е бил поразен левия ми бял дроб, в зоната на удара се е оказало и сърцето. Мина ми предателската мисъл: „Нима си отивам…“. Като рефлекс организмът ми започна да се бори за живота. Както и по време на тренировките с ТДИ-01, започнах да се опитвам да вдишвам въздух по малко, на малки порции през носа, и започна да ми се получава. Постепенно задухът започна да ме отпуска. Не чувствах физическа болка, тя дойде след това в болницата, когато започнаха да наместват счупванията ми, и имах чувството, че сърцето ми няма да издържи нетърпимата болка. В това време продължих внимателно да дишам на малки порции през носа. Така издържах до идването на „бърза помощ“.

Мина 1,5 г. след катастрофата. Изводът на застрахователната компания за моя автомобил, направен от желязо беше, че не подлежи на ремонт, констатираха тотална щета. Но природата е създала човека от друг материал, аз се възстанових и отново съм на линия, движа се свободно, ходя на работа. И за всичко това от цялото си сърце искам да кажа ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ на създателите на тренажора, на методиката на дишане и на тези, които довеждат до знанието на хората тази нова технология на живот.

С уважение, Жидовецкий Владимир Давыдович, 59 год.,
г. Мончегорск, Мурманска обл.

Ju43

Казвам се Юрий, на 43 години съм. След казармата през 1986 г. на 20 години, здрав, пълен със сили и амбиции младеж станах инвалид втора група (пожизнено). Банален грип плюс синузит доведоха до осложнение (тежка невроинфекция), постоянен безспирен световъртеж и главоболие. В продължение на 24 години – борба, отчаяние, разочарование.

Постоянните пътувания до Москва за лечение в институтите на Бурденко, Сеченов и други елитни клиники, консултациите с най-големите светила на нашата медицина, суперсъвременната диагностика и килограмите, литрите от такива лекарства не дадоха никакъв резултат. И разбира се стотици хиляди, милиони рубли. Наложи се да продам всичко най-ценно, вкл. голяма къща и да се пренеса в панелка. Изпробвах много оздравителни методики (йога, медитация, Норбеков и т.н.). А колко екстрасенси обиколих! Започвайки с Кашпировски през 90-те и завършвайки със знаменития Мехди.

И тогава дойде нова напаст – ДЕПРЕСИЯ! Който се е сблъсквал с нея, знае – това е смърт приживе. Започнах да пия много. Без алкохол нищо не можех да правя. Пет пъти лежах в психо-неврологично отделение. Тъпчеха ме с най-модерните антидепресанти. След това разбрах, че това е път за никъде, деградация. Безпричинна силна тревога не ме напускаше 5 години, просто не исках да живея. В това време в килера вече 10 години събираше прах тренажора ТДИ-01. И аз, който вече в нищо и никого не вярвах, реших да го изпробвам.

Да, бях много скептичен, и ето че, обливайки се в пот, със сълзи на очи, започнах да усвоявам дишането. След 2 месеца моят скептицизъм видимо намаля, а след 3 месеца дойде вдъхновението и вярата, че ще оздравея. След като свалих програмата за измерване на ПДА (продължителност на дихателния акт), нещата действително силно потръгнаха.

Световъртеж почти нямам, тревогата ме напусна, престана да ме боли главата! Болките, с които преживях за 24 години „лечение“, престанаха да ме безпокоят. Спокойно възприемам алкохола, мога да изпия на гости 2 чашки, за повече нямам желание. И въобще качеството ми на живот е много по-добро!
Карам кола. Имам намерение да започна работа. А дишам само от 6 месеца! Всеки ден по 30 минути. ПДА е 30 секунди и сипвам 18 мл вода.

ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!
С уважение, Юрий, г. Волгоград

AlD

През май 2005 г. баща ми изкара тежък инсулт с пълна загуба на речта и парализа на дясната част на тялото. Дълго лежа в болница, прогнозите на лекарите бяха неутешителни, казаха, че за остатъка от живота си баща ми ще бъде прикован към леглото.

В края на ноември 2005 г. започнах да го приобщавам към дишане на тренажора „Феномен на Фролов“ ТДИ-01.

Започнахме дишане по 1 минута на ден в легнало положение, ПДА (продължителност на дихателния акт) беше 5-7 секунди.

Ефектът от дишането започна да се проявява на 2-3 занятие!

Значително започнаха да намаляват храчките, изчезна „бълбукането“ в гърдите. Започна да дава признаци на интерес към живота: ако преди лежеше безучастно, то след тези кратки занимания с тренажора, започна да обръща внимание на телевизора, да се заслушва в радиото и т.н.

След по-нататъшните дихателни упражнения кръвното налягане започна да се нормализира. След известно време продължихме тренировките вече в седнало положение! ПДА (продължителност на дихателния акт) се увеличи до 15 сек., а времетраенето на занятията до 18 мин. Баща ми започна да се упражнява на тренажора с голям интерес и внимание.

И постепенно постигнахме изключителни резултати! Баща ми започна да става от леглото, да прави първите си крачки, след това започна бавно да излиза на улицата, започна да говори няколко думи. Започна сам да се храни! И всичко това след получената парализа и прогнозата на лекарите!

Разбира се тренажорът „Феномен на Фролов“ не е панацея и не е „чудо“, избавящо от неизлечими болести, но фактите си остават факти – с помощта на тренажора може и трябва да се лекуваме!

Дубовцев Алексей Евгеньевич

Дишам с тренажора от декември 2008 г. Аз съм певица (непрофесионална) и когато реших да запиша свои песни, ми казаха, че имам малък обем на белите дробове, и, че не ми достига дъх. Започнах да търся помощ по въпроса.

Бягането и надуването на балони, както препоръчват някои певци, в действителност са вредни за гласните струни и белите дробове (особено надуването на балони – за дробовете). Намерих Вашия сайт с голям обем полезна информация. За времето на тренировки коремът ми доста се стегна, започнах да дишам по-правилно при пеене, нали е известно, че правилното певческо дишане е диафрагмено. Имам и други постижения – добро самочувствие, активност и бодрост, желание да творя и да дарявам радост на хората.

С уважение, Ольга Гура, г. Малин, Украйна.

Купих си тренажор през 1998 г., дишах за кратко, но тогава нямаше много информация и спрях да се занимавам. А тази година намерих Вашия сайт, въодушевих се и от май отново започнах дихателните упражнения. Дишам непрекъснато всеки ден вече 2,5 месеца и планирам да се занимавам с това дълго.

Вече има положителен резултат. Както и повечето мъже на моята възраст страдам от аденом на простатата (доброкачествена хиперплазия на простатната жлеза), поради което бях принуден да ставам по 2-3 пъти през нощта до тоалетна. Опитах се да се лекувам по рецепти на вестници за здравето, но нямаше резултат.

И изведнъж преди 1,5 месеца спрях да ставам през нощта. При това не постепенно, а изведнъж, т.е. предната нощ ставах, а на следващата спах непробудно. От тогава спя като 12-годишен!

Това, честно казано, ме потресе. Аз съм скептик, както много други, по отношение на всичко, което касае реклама на всякакви видове оздравителни уреди, хранителни добавки и процедури.

Но този единствен резултат за мен е достатъчен, за да взема решение да правя дихателни упражнения с помощта на Вашия уред до края на дните ми. Благодаря на всички Ви и преди всичко на изобретателя му.

Игорь Александрович Шипенко

През ноември 2007 г. купих от Вас дихателни тренажори за мъжа си и за родителите си. Мъжът ми тогава беше на 60 год., страдаше от варикоза на долните крайници (имаше вече многобройни незаздравяващи язви, отоци, болка и т.н.). Оставаше още малко, за да получи гангрена.

Подобрението дойде след 11 месеца от началото на дишането с тренажора.

Сега са зараснали всички язви, няма отоци, болката отмина, премахна се зачервяването на краката, което се разпростираше нагоре по краката. Цялостното състояние на кожата се подобри. Все по-малко боледуваше от простудни заболявания. Кръвното налягане се нормализира. Преди време на моменти кръвното му се повишаваше.

През 2001 г. баща ми (82 год.) получи инсулт. Започна да диша с тренажора от октомври 2008 г. Възстанови се двигателната функция на ръката, спадна кръвното налягане, започна да се чувства по-добре, да излиза на улицата.

Майка ми (82 год.) започна да диша с тренажора по същото време. Сега зрението й се е подобрило, нормализира се кръвното й налягане и престана да я боли крака (варикоза). Благодаря!!!

Татьяна Борисовна Чиркунова, Санкт-Петербург.

Използвам тренажора от 2,5 месеца, но преди да започна, изучих подробно този въпрос.

Това е призив към самоусъвършенстване, към собствено познание и това на собствените възможности, към качествено подобряване на личното здраве – физическо и психическо, към създаване на хармонична личност.

Вие издавате секрета, и лично на мен много ми харесва, че е необходимо да се приложат усилия за постигането на целта, няма предел на усъвършенстването. Аз запознавам приятели и познати с този метод. Някои също искат да започнат занятия. Искам да дам възможност на роднините си да усвоят ендогенното дишане, надявам се, че ще успея.

С уважение, Виктор

От септември 1998 г. използвам тренажора и техниката на дишане на Фролов. Няма да кажа, че беше лесно – наложи се да преодолявам и собствения си мързел и насмешките на околните.

По това време имах цял „букет от болести“: високо кръвно налягане, шийна и поясна остеохондроза, много силно, често повтарящо се главоболие, наднормено тегло, изтръпване на крайниците сутрин, болки в колената (вследствие на травми) дотолкова, че при ходене куцах, постоянно ме болеше дясното рамо, наранено още в детството.

И някъде след 2 месеца от началото на занятията с тренажора спря да ме боли главата, постепенно кръвното ми налягане се нормализира, неизвестно къде се дянаха излишните „сланинки“.

След 1 година занятия забравих за болките в коленете и другите ставни болки, започнах да приемам значително по-малко вода и храна. Престанах да настивам, температурата на тялото ми се понижи до 35,5 градуса.

По-нататък започна възстановяване на нараненото ми рамо – болките изчезнаха след около 2,5 години. Към ден днешен в сравнение с връстниците ми, които имат „букет от болести“, се чувствам здрав и пълноценен мъж, който никъде и нищо не го боли.

Температурата на тялото ми е в границите от 34,6 – 34,8 градуса. Подобри се зрението ми, започнах да чета без очила, паметта ми се подобри.

Андрей

Казвам се Светлана. Историята на моето щастие е обикновена.

Щастие – толкова простичка дума, а какво огромно значение има! За мен щастие – това е възвърнатото здраве след тренировките с дихателния тренажор на „Феномен на Фролов“.

Щастлива съм, защото оздравях. Аз съм на 17! Мога да ходя! Мога и да говоря! Мога даже да танцувам! Щастието – това съм аз!

Колко ми е трудно да се връщам назад и да си спомням.

И сега ми се струва, че това е бил някакъв филм на ужасите. Където аз съм главната героиня… Боядисаните в синьо студени стени на стаята … Болнично легло. И на него лежи младо момиче, лежи неподвижно цяла година. Диагнозата – безутешна. Лекарите с нищо не могат да помогнат.

Присъдата – гипсово корито за инвалида от 1-ва група.

И така отличничката до вчера, днес, след автомобилна катастрофа, се превърна в зеленчук…

…Мама постоянно плаче: това е единствената й дъщеря. А момичето постоянно си мисли: Защо това се случва с мен? За какво ме наказват? И така всеки ден.

Който е написал този жесток сценарий за мен е знаел какво ме очаква след всичко това – изцеление. Господи, благодаря на мама! Тя е тази, която ми даде щастието – вярата в това, че ще оздравея!

Когато за първи път ми донесе пластмасовата чашка с капаче – аз се разплаках. Ново 5! Но тя буквално ме караше насила да се занимавам с тренажора.

А след това аз почувствах краката си!!!

И сега мога да говоря за щастието до безкрай. Ендогенното дишане ми даде това щастие. Моят живот се промени. Преди половин година целият свят ми беше виновен… Сега аз съм друга. Прости ми, Свят, за унинието и гнева!

За да станеш друг, за да станеш по-добър – за това се изискват усилия. И тренажорът ми даде тази сила на духа, сила за живот, сила за здраве! Сега мисля само за хубави неща. Градя планове. Вече съм студентка! Ох, само за себе си говоря. Роднините ми също си възвърнаха щастието, че отново съм на крака, че пак съм здрава, весела и енергична!

Благодаря на всички, на тези, които са изобретили тренажора, на тези, които са го създали, на тези, които са го препоръчали на мама. На моята майчица – поклон до земята и огромно „Благодаря“ за вярата в мен!

Излиза, че щастието да си здрав е достъпно за всеки! Не унивайте – трябва да се работи върху себе си! Желая успех на всички! Хора, бъдете здрави и силни духом! „Феноменът“ ще помогне на всеки!

От дълго време страдам от високо кръвно налягане и наднормено тегло. Благодарение на постоянните занятия с тренажора ТДИ-01 ми намалиха дозировката на приеманите лекарства за хипертония 10 пъти! Сега се храня само веднъж на ден! Не изпитвам глад. Моля, приемете моята искрена благодарност и признателност.

С уважение, Андрей Геннадьевич, г. Казань

На 53 години съм. Работя с тренажора от 6 месеца. Когато започвах, не вярвах много, че подобна конструкция може да даде някакъв резултат. Но, практиката показа точно обратното.

Вече на втората седмица от началото на занятията се намали честотата и продължителността на световъртежа, а към края на месеца изчезна напълно. Вече нямаше необходимост някой да ме убеждава.

Към края на втория месец престанаха да ме безпокоят болките в областта на сърцето, които се проявяваха периодично от 25 години. Имах диагноза „сърдечно-съдова дистония“.

Изчезна задухът при качване по стълби. Температурата на тялото ми е 35,9 градуса. Не чувствам умора в края на работния ден, а вечер получавам нов заряд с енергия от тренажора. Наспивам се за 6-7 часа. Мога да продължа да изброявам.

Благодарен съм на тренажора. Занятията с него наистина дават ново качество на живот, увереност в собствените сили.

Искам да се обърна към лекарите, които го отхвърлят и, които не вникват в същността на процесите: изпробвайте го лично, излекувайте се, и дайте шанс на пациентите си да получат „втора младост“.

С уважение, Козлов Вячеслав.

Аз съм на 70 години и съм кандидат на науките по радиационна биология. Целият си живот съм работила в радиационен център (предишно име „Институт по биофизика към МЗ СССР“). Благодаря Ви за качествената информация, омръзна ми да чета всякакви врели-некипели и детско бърборене.

Вече 1 година дишам по метода на Фролов, основният резултат е – аз значително се подмладих.

Отдавна съм престанала да се оглеждам в огледалото, и изведнъж тримата ми внуци (най-големият е на 26) казаха, че сам красива жена. Това беше като гръм от ясно небе!

Целият ми живот неочаквано се обърна в противоположна посока. Благодарение на Вас.

Сега аз се обличам модерно, правя bodyflex по 15 минути на ден (Вие разбира се знаете книгата на Грир Чайлдерс „Великолепна фигура само за 15 минути на ден”), харесвам се на самата себе си и на мъжете на значително по-млада възраст от мен, които срещам, и разбирам, че това е не само Ваша заслуга, но и резултат от правилния начин на живот. Благодаря.

С огромно уважение. Галина Ватулина.

I have wrote “my story”. Here you are:

I suffer from asthma bronchiale from my 5 years. From beginning of my asthma, I was medicated with standard medicaments (Intal, Pulmicort, Bricanyl,… ).
Because of asthma I started playing the flute when I was 6 and the clarinet when I was 10. I was at the spa ten times to cure my asthma. I was feeling quite good.

Before I started train with Frolovs Phenomenon, I have tried also acupuncture and auriculotherapy, but I do not notice any results.

I started training endogenic breathing with Frolov phenomenon when I was 14 (in 2000). Breathing has improved significantly. I have never breathed so freely. I find out that I was accustomed to bad breathing formerly!

My other results:
- Aacne vulgaris disappears.
- I can easily fall asleep after training – it is very good to avoid insomnia.
- I have more youthful energy the whole day.
- I used to have cold hands – after 15 minutes of training, energy “flows” through the whole body and I feel warmth in hands.
- By the 30 minutes shorter period of sleeping is enough.
- Time which I spent with exercise I save next day because I can work more effectively.

My experience with training:
- I not recommend to watch TV or work on computer, etc. during exercises. I recommend to “concentrate” on feelings in body and exactly observe periods of respiration with stop watch.
- I recommend to breath with straight backbone. From beginning, it is a little harder, but after 5 exercises key muscles turn up.

I think that endogenic breathing is the most important for health.

If you do not understand anything, ask me about it, please.

Regards,
RH