Единственият уред, който може да намали смъртността със 79%.


Тези дни в офиса на фирма Лотос ООО се е провел поредният интересен телефонен разговор с един от ползвателите на тренажора ТДИ-01, ветеран от войната, психолог и народен лечител, 74-годишния Владимир Герасимович Карев от Нижний Новгород.

През целия си съзнателен живот той изпробва върху себе си най-различни оздравителни методи.

Мъжът работи с тренажора ТДИ-01 вече 1 година.

Най-голямото му постижение е, че се е избавил от катаракта, което по неговите думи той дължи изключително на дихателните тренировки с ТДИ-01.

Не е провеждал никакво друго лечение в рамките на тази година.

Владимир Герасимович препоръчва тренажора на роднини и приятели, и много от тях вече също имат положителни резултати. Например, при негов познат след 3 месеца занятия си „отишла“ ИСБ – исхемична болест на сърцето.

В края на разговора той е благодарил за популяризирането на „единствения уред, който е в състояние да намали смъртността със 79%.

На въпроса „Защо именно със 79%, мъжът отговорил:

„Защото, статистиката сочи, че именно такъв процент от населението на Русия ежегодно умира от онкологични и сърдечносъдови заболявания.“

Колективът на фирмата е благодарил на Владимир Герасимович за тази висока оценка за тренажора ТДИ-01 и за добрите думи, като му желаят здраве и активно дълголетие!

Вижте също:
ФИЛМИ НА ИЗЛЕКУВАЛИ СЕ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>