ЗДРАВИ ЛИ СТЕ? – направете тест


В трактата за йога и пранаяма “Йога-сутра” Патанджали се казва, че от раждането си на човек са отредени не определен брой години живот, както е прието да се счита, а определен брой вдишвания и издишвания, и този запас трябва грижливо да се пази!

Направете тест и разберете състоянието на здравето си.

КАК РАБОТИ ТЕСТА?

1. Вдишайте
2. Стартирайте секундомера
3. Задръжте дишането си докато усетите леко желание да вдишате.

Вашите резултати:

до 30 сек.

Много слаби резерви на организма (много слаб имунитет, чести простудни заболявания и много бавно възстановяване на организма след тях, хронична умора, хронични заболявания)

до 45 сек.

Средни резерви на организма (нечести простудни заболявания и определено бързо възстановяване на организма след тях).

до 60 сек.

Високи резерви на организма (устойчив имунитет, висока работоспособност, физическа издържливост, енергетика, отсъствие на заболявания).

Имате нисък резултат? Не се разстройвайте!

Ендогенното дишане с тренажора ТДИ-01 ще Ви позволи значително да повишите своя имунитет, завинаги да се избавите от простудни заболявания и да увеличите енергийните резерви на организма си!

Ще забравите за хроничната умора, лесно ще се справите с всякакъв вид стрес и винаги ще имате неизчерпаеми сили за работа и почивка!

Например 10-годишната Аня Белыш от гр. Омск, Русия е вписана в рекордите на Гинес. Тя е направила над 1000 (хиляда) лицеви опори без прекъсване за 53 минути! Упражнява ендогенно дишане от 3 години. До началото на занятията с тренажора е била много болнаво дете.

Владимир Арасович Ильин, който също е имал сериозни заболявания, с помощта на занятия с тренажора ТДИ-01 стана скъпо платен треньор по гимнастика „ци-гун“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>