Феномен на Фролов ТДИ-01 – здраве за сърцето и кръвоносните съдове!


Ще помогнете ли?

Как да спася сърцето си?

Как да живея след инсулта? Парализиран съм.

Мога ли да се предпазя от инфаркт? Ами от инсулт?

Ами ако вече имам исхемична болест на сърцето?

Атеросклероза?

Имам запушени артерии.

Тромбофлебит?

ВСДистония?

Отговорът е ДА. Само дишайте правилно, както ни учи Ванга!

Прочетете каква е тайната. Направете го заради себе си, няма кой друг.
В края на статията хора с Вашите проблеми пишат как са се излекували.

КНИГАТА НА ФРОЛОВ
ще Ви разтърси! Не пропускайте
.

Човек боледува и старее.

Лошата екология, неправилното хранене, честият стрес, комбиниран със заседналия начин на живот и вредните навици ускоряват тези естествени процеси десет пъти по-бързо.

В такива условия враг №1 стават сърдечно-съдовите заболявания, които са лидери в рейтинга за причини на смъртността в цял свят. Статистическите данни показват, че трябва да се бие тревога. Само в Русия, в различна степен, на опасните болести са подложени, повече от 50% от многомилионното население!

И, ако по-рано, в рисковата група попадаха тези, които са след 40, то днес, жертви на болестта са хора, едва прекрачили 30 години.  
   

Заболяване на века

Голяма част от «дефектите» на сърцето и кръвоносните съдове, с които съвременната медицина има работа, така или иначе стават вследствие на атеросклероза (отлагане на холестерол и липиди на вътрешната стена на съдовете).

В резултат на това заболяване, артериите се стесняват и уплътняват, а в сърцето, което се храни чрез тях, постъпва недостатъчно количество кислород и други полезни вещества.

По нататък, всичко зависи от това, кои съдове именно са поразени. Ако това са каналите, които носят кръв към главния мозък, настъпва нарушение на кръвоснабдяването на главния мозък. Симптомите са шум в ушите, лоша памет, занижено внимание и в най-лошия случай – инсулт.

Ако удебеленията се образуват на съдовете, които носят кръв към сърцето, се появява исхемична болест, която се проявява в различни варианти – стенокардия (тежка стягаща болка в гърдите), аритмия (нарушение на нормалното сърцебиене и периодичност на съкращаване на сърцето), сърдечна недостатъчност (отоци и задух) и в най- лошия случай – инфаркт.
 

Атеросклерозата също поразява и артериите, които отговарят за кръвоснабдяването на други органи, (например черния дроб, бъбреци и др.), което неизбежно води до намаляване на тяхната работа.

Другата причина за сърдечно-съдовите заболявания се крие в слабостта на съдовите стени и от нейната повишена реакция на външни дразнители. Става дума за такива заболявания, като вегетативно-съдова дистония, артериална хипертония и хипотония.

Самочувствието на хората, страдащи от дистония, много зависи от магнитните бури, промяна на времето, храненето, промяна на графика за сън, стресови ситуации. Даже да си легнеш час по-късно и малко да понервничиш, ти е осигурено главоболие.

Подобни реакции се наблюдават при хора, които са с ниско или високо кръвно налягане. При тези случаи за хипертониците е характерна повишена възбудимост, а за хипотониците – отпуснатост и полусънено състояние.

Слабостта на съдовите стени и атеросклерозата могат да бъдат причина за разширени вени и тромбофлебит.

В случаите с хипертония – се нарушава мозъчното кръвоснабдяване и това може да доведе до инсулт или инфаркт. А това, като минимум, е временна или постоянна загуба на трудоспособността на човека….

Как да се застраховаме от тези беди?

Ясно, е че най доброто средство за борба със заболяванията е профилактитката.

Но какво да правим, ако променим условията за живот, но не се получава нищо? Много често хората не могат просто така да вземат и да променят вредните условия на живот или напълно да се откажат от вредните и лоши навици – («мъртва» храна, цигари или алкохол).

Да намериш свободно време и и пари за спорт, йога, ци-гун или други оздравителни практики, за съжаление не се получава лесно. Пък и манталитетът ни е такъв, че по-скоро ще полежим пред телевизора, отколкото да направим вечерен джогинг.

В резултат на това се появяват и първите симптоми на заболяванията, и по навик се обръщаме към хапчетата, с надеждата да получим подобрение.

Проблемът не се решава, дори когато се обърнем и за съвет към лекар. Колкото и тъжно да звучи, традиционното медикаментозно лечение не е в състояние напълно да излекува болестта на човека, даже било то и високо кръвно налягане, варикозно разширение на вените или атеросклероза.

Действието на инжекции и хапчета, в повечето случаи, е насочено към борба срещу симптомите на заболяването, но не е в състояние напълно да отстрани причините.

И накрая, човек става напълно зависим от спасителните хапчета и, с времето, си набавя букет от болести, получени от прекомерната употреба на лекарства….

Как да разкъсаме този порочен кръг?

Днес човечеството застава пред необходимостта за създаване на нови методи за решения на проблемите със здравето, които да са достъпни за употреба в условия на напрегнатия ритъм на живот, ефективни и безопасни.

Специалистите от фирма «Лотос» предлагат алтернативен метод за оздравяване на организма, който да отговаря на всички изисквания на медицината от третото хилядолетие – дихателения тренажор ТДИ-01.

Революционното изобретение на руските учени Владимир Ф. Фролов и Евгени Ф. Кустов, известно като «инхалатор на Фролов» (към момента търговска марка «Феномен Фролова») е ноу-хау в областта на медицината и е донесло на своите създатели голяма известност и световно признание.

Ефективността на ТДИ-01 е доказана с многобройни клинични изследвания от авторитетни медицински учреждения в Русия и в чужбина. Днес «Феномен Фролова» се ползва с много голяма популярност в Америка, Канада, Израел и Прибалтика, Украйна, Белорусия и Казахстан.

Със заповед от Министерство на здравеопазването РФ №331 от 15.11.95 тренажорът е разрешен за употреба в медицинската практика, а с Постановление на Правителството РФ №19 от 07.01.2002 г е в списъка с жизнено важни медицинско изделия.

И, позовавйки се на повече от десетгодишния опит от използването на «Феномен Фролова», може с увереност да се каже, че ежедневните упражнения с тренажора могат да доведат до пълното оздравяване на организма при всички заболявания на съдечно-съдовата система, а даже и да подобрят състоянието в тези случаи, когато надеждата е изгубена.

Каква е тайната на ефективността на ТДИ-01?

В основата на своята работа на ТДИ-01 е заложен принципа на ендогенното дишане, който няма аналог в световната медицинска практика.

Благодарение на използването на този феномен се събуждат колосални скрити резерви на човешкия организъм. Започва активно оздравяване на всички органи и системи в т.ч.:

- понижава се разрушаването на тъканите
- повишава се имунитета
- увеличава се енергообмена
- нараства скоростта и качеството на всички обменни процеси!

Не е учудващо, че в резултат на такова комплексно въздействие започва работа с първопричината на заболяването, а нейното премахване води до пълното излекуване.

Въздействаме върху причината

Основната причина за развитие на атеросклерозата е недостигът на енергия.

Работата е там, че в нормално състояние съдовете винаги са подложени на холестеринова атака. И за съхранение на здравето им се грижат клетки на имунната система – макрофаги.

Именно те свързват излишъка от холестерол и благополучно го изкарват навън от кръвоносните съдове. Обаче, ако в организма няма достатъчно енергия, на „чистачите“ им стигат силите само за първата част от работата. В резултат на това холестеролът се натрупва на стените и образува плака…

Този проблем успешно се решава с помощта на ТДИ-01. В резултат на ендогенното дишане при човека, ползващ тренажора, се отварят резервни способи за получаване на енергия и нивото на клетъчната енергетика се увеличава 30-40 пъти!

Не е удивително, че в такива условия имунната система върши истински чудеса. Макрофагите започват да се трудят с пълна сила, като освобождават стените на съдовете от многогодишните наслоявания. В резултат на това плаката се разтваря и кръвообращението се възстановява.

По този начин получаваш не само облекчение на състоянието, но и пълно оздравяване от такова тежко заболяване като атеросклероза! И всичко това без странични действия, причинени от химическите препарати!

Разбира се подобен ефект не се получава за един ден. За постигане на крайния резултат са небходими 3-4 месеца, независимо, че хората започват да се чувстват добре още по-време на заниманията:

- намалява се честотата и тежестта от пристъпите на стенокардия
- възстановява се сърдечния ритъм
- отшумява главоболието, главозамайването, шума в ушите
- възстановява се паметта и вниманието и др.

Да не оцениш тези изменения е невъможно!

Често подобни резултати хората не могат да постигнат с години, а тренажорът помага да ги получиш сравнително бързо и без тежки материални разходи!

Подобни «чудеса» стават и при други съдови заболявания. Целебните сили на «Феноменът на Фролов» укрепват и възстановяват съдовата стена и транспортните магистрали на нашия организъм стават по-силни и еластични.

Освен това ендогенното дишане прекрасно въздейства върху емоционалната сфера.

Човек, който се занимава с тренажора, става все по-балансиран, повишава се устойчивостта му на стрес, нервността и раздразнителността намаляват.

В резултат на това, изчезват проблемите с кръвното налягане, престава да го тормози главоболието, намалява варикозното разширение на вените, нормализира се съня, подобрява се общото самочуствие и настроение!

Разбира се, не трябва да забравяме за външните увреждащи фактор. Например, като «заседналата» и малкоподвижна работа (хиподинамия), тютюнопушенето, лошата екология и голямото натоварване на работа.

Да се избави от тези фактори е само по силите на човека. «Феноменът на Фролов», от своя страна, прави организма по-устойчив и максимално намалява отрицателните въздействия на тези фактори.

Не е възможно да не разкажем за резултатите за възстановяването на болни хора, след прекаран инфаркт или инсулт (упражнения може да се правят съответно само след 6 месеца и 2 седмици!)

Ендогенното дишане помага не само да се нормализира кръвообращението в поразената зона, но и носи значително облекчение даже в тези случаи, ако кръвоносният съд не подлежи на възстановяване!!!

Работата е там, че резервните възможности се събуждат не в отделната система, а във всяка клетка на човешкия организъм. В резултат на това «блокираните» органи престават изцяло да зависят от снабдяване «от вън» и самостоятелно се поддържат в добро състояние.

Подобни ефекти обясняват относително бързото подобряване на състоянието на болните, прекарали инфаркт или инсулт.

ОТЗИВИ НА ХОРА, които са лекували с тренажора заболявания на сърдечно-съдовата система…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>