Ендогенното дишане ще Ви дари със здраво дете!


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ТАЗИ СТАТИЯ!

Защо да купя ТДИ-01? Научете повече…

Продължението на рода е една от основните функции на човека. Природата е възложила мисията за раждане на дете на жената и по този начин определя приоритетния статус на жената в развитието на човешката популация.

Още от древни времена се е считало, че ако жената не роди дете, тя не може да се чувства пълноценна. При това да се роди не здраво дете в онези времена е било голяма рядкост. Но днес много жени се сблъскват в тази, на пръв поглед, съвършено естествена област на човешкото битие.

В наши дни нараства числото на двойките с проблема безплодие. Такива връзки, по данни на различни статистики са от 10 до 15% с тенденция към увеличаване. Средно безплодие се среща при 48-50% у жените и 50-52% у мъжете.

Това е свързано с увеличаването на броя на инфекциозните заболявания на половата система, хормонални нарушения и ръст на броя на абортите.

Нарушавайки естествените природни закони, ние сами чрез своите действия убиваме здравето у себе си, и в резултат получаваме ниска енергетика на клетките в нашето тяло.

При жените се различават два вида безплодие. Едното е първично – когато жената не е имала нито една бременност и вторично, което настъпва след раждания, помятания или аборти.

Причини за женското безплодие са дисхормонални нарушения, непроходимост на маточните тръби, патология на матката и др.

По същата причина, в наши дни, честотата на недоизносване на бременността остава сравнително висока – 10-25% от общия брой раждания.

Към това патологично състояние спадат, помятане, преждевременно раждане и смърт на плода в утробата на майката. Основните му фактори са: нервно-ендокринна патология, патология на матката, инфекциозни и възпалителни заболявания на вътрешните полови органи и яйцеклетката, имунологична несъвместимост на кръвта на майката с плода и др.

Женските полови органи прекратяват функционирането си при поражение на кръвоносните съдове. Съвременната медицина все още не е в състояние да възстановява микросъдове и капиляри. Затова опитите да се избавяне от безплодие и недоизносване на бременността за много жени се превръща в ходене по мъките.

В последните години все по-често се дава разрешение за раждане чрез цезарово сечение , за да се спаси живота на жената и бебето. Но нали процеса на естественото раждане играе преобладаваща роля в последващото формиране на психиката на бебето. Чрез контракциите по време на раждане за бебето започва първото изпитание и адаптация към външния свят.

Доказано е, че естественото раждане е необходимо за жената, за да може тя докрай да формира майчиния си инстинкт.

А при оперативната намеса, когато изваждат бебето от матката и го лишават от неговия собствен „вход“ в този свят формира в подсъзнанието на бебето пасивен подход към живота и егоизъм.

Освен това, според научни наблюдения, зависимостта при получаване на бебето на упойващи вещества (по време на бременността или при цезарово сечение) и наркотичната зависимост достига 87%.

Дори да се абстрахираме от тези крайни случаи, днес жените често раждат болни деца, което е една от основните причини за деградацията на човечеството!

Основната част от децата се появяват на бял свят с нарушено здраве поради дефицит на енергетични ресурси на майчиния организъм.

Днес много майки не са в състояние да износят здраво дете и традиционната медицина с нищо не може да помогне. Въпреки това, всяка жена, която желае да роди здраво дете, трябва да знае, какво може да попречи на това и защо бебето се разболява още преди да се е родило.

Лекарите наблюдават различни нарушения на здравето у новородените, но не знаят същността на механизма на поразяване на организма.

Методологията на Ендогенното дишане позволява да се осмисли този механизъм.

Ендогенното дишане, което може да се усвои чрез дихателния тренажор ТДИ-01 „Феномен Фролова“ е ГАРАНТ за напълно спасение от всички заболявания на женската репродуктивна система.

Занятията с тренажора с оптималното съотношение между концентрациите на кислорода и въглеродния двуокис, която се образува при дишане с него, възстановяват циркулацията на женската енергия по фините канали (чакри) на тялото.

В резултат на това в организма започват да се създават нови кръвоносни съдове и капиляри, възстановява се тяхната проницаемост, капилярното кръвообращение и работата на нервните окончания.

Обновените енергетика и кръвен поток формират нова СВРЪХАКТИВНА ИМУННА СИСТЕМА, която съществено подобрява обменните процеси, които участват при възстановяването на всички системи на човешкия организъм.

От древни времена е известно, че ключът към възстановяване на имунитета и изпълването с енергия е ДИШАНЕТО, и затова е необходимо отново да се научим да дишаме ПРАВИЛНО.

Но всички известни по-рано методи (дихателна гимнастика на йогите, метода на Бутейко, Стрелникова и др.) отнемат много време, изискват значителни волеви усилия и опитен инструктор.

Единственият естествен, безопасен, лесен и изключително икономичен начин за тези цели е ПЪРВИЯТ дихателен тренажор ТДИ-01.

В своето изобретение учените са „механизирали“ дихателната гимнастика на йогите пранаяма, която работи на принципа на Ендогенното Дишане.

Чрез дишане с тренажора ТДИ-01 се пресъздава ефекта на разредения високопланински въздух.

Въздухът, който се образува при дишане с тренажора ТДИ-01 е с качеството на въздуха, например, на Рилските езера.

Дълголетниците живеят до 100 години, защото високо в планините въздухът е разреден – в него се съдържа ПО-МАЛКО кислород и ПОВЕЧЕ въглероден двуокис.

Тренажорът направи дихателните упражнения достъпни за обикновения човек.

Дихателният процес само започва в белите дробове, а след това протича във всички клетки на нашето тяло.

Активизирайки работата на клетките, възстановявайки способността за насищане с енергия и самопречистване, Ендогенното Дишане формира в организма ново ниво на здравето.

Това е мощен оздравителен механизъм, който няма аналог!

Какъв е механизмът на действие на Ендогенното дишане конкретно при бременността?

В първите месеци на бременността организмът на майката се справя нормално с осигуряването на живот на ембриона.

С нарастването на масата на плода идва момент, в който той получава недостиг на енергетика като резултат от нерационалния и повърхностен начин на дишане на майката.

Нарастващият дефицит на енергия и недостатъкът на кислород в тъканите предизвикват стресова ситуация.

Отделянето на хормоните на стреса води до поразяване на всички вътрешни органи на бъдещото дете.

Това се проявява с потискане на хормоните на растежа, следователно води до нарушаване на имунната система и до недоразвитие на белодробната тъкан и на др. тъкани.

Като цяло, всички тези негативни фактори, водят до появата на бял свят на болно бебе.

Тогава може ли да се роди здраво дете?

Да! Ако майката своевременно се погрижи за това и усвои Ендогенното дишане. Най-добре е това да стане ДО ЗАЧАТИЕТО. Това е още по-наложително във връзка с разпространените опасни инфекции на половата система в последните години.

При Ендогенното Дишане новата работа на клетките посредством по-интензивния зареден ток на кръвта води до много бързо оздравяване на всички органи с повишен кръвен поток: кръвоносни съдове, сърце, мозък, бели дробове, черен дроб, бъбреци, в т.ч. и женски полови органи.

Усилва се процеса на окисляване на свободните радикали в клетките, при който се изгарят ненужните за организма шлаки, мастни отлагания, холестерин, тумори и отлагания на соли.

И докато, при обикновения начин на дишане, в процеса на човешкия живот участват 10-15% клетки, то при Ендогенното Дишане пълноценно работят 70-80% от клетките.

Ендогенното Дишане с тренажора ТДИ-01 позволява да се пробудят и възстановят тези най-мощни природни механизми на самоизцеление и колосалните резерви на човешкия организъм.

При този тип дишане се нормализира газообмена. Това значително подобрява насищането на клетките с кислород и повишава енергетиката на организма с 30-40 пъти!

Организмът започва да се обновява на клетъчно ниво!

Научавайки се да диша ендогенно, майката прави цялостна ревизия на своето здраве и едновременно с това ще се спаси от възможни болести.

Главни „ревизори“ са обновената свръхактивна имунна система, добрата кръв, и прекрасното самочувствие.

Сега остава само да се проведат контролно-диагностични тестове, и, при положителни резултати, може да се планира майчинство.

Нашата увереност се основава на практическия опит на майки, който благодарение САМО на Ендогенното Дишане са родили ЗДРАВИ ДЕЦА.

Днес много отслабени жени мечтаят за деца. Затова ние препоръчваме да се приложи нашата технология в целия й потенциал.

Важно е също така, че след овладяване на Ендогенното Дишане, раждането на здраво дете ще бъде успешно дори в ПО-НАПРЕДНАЛА ВЪЗРАСТ на бъдещата майка!

Ендогенното Дишане обезпечава удивителни възможности за решаването на проблема с:

- недоизносването на бременността

- цезаровото сечение и

- безплодието

Имаме много примери, когато, благодарение на занятията с апарата на Фролов се „стопяват“ миомните възли, полипите и кистите.

Броят на жените, които са възстановили детеродната си функция, расте непрестанно пропорционално на разпространението и прилагането на нашата технология.

Обобщение:

Дишането с тренажора на Фролов ТДИ-01 се отразява изключително благоприятно върху цялата полова система на жената.

Без използване на скъпо струващи медикаменти и изискващи продължително време и терапевтични процедури, Ендогенното Дишане гарантира ефективно обновяване и здраве на цялата женска репродуктивна система!

При това заниманията с дихателни тренировки с тренажора не отнемат много време – само 10-20 минути на ден.

Те не предизвикват странични ефекти. Напротив, оказват оздравително, общоукрепващо и подмладяващо действие на целия организъм!

Не изпускайте възможността да се възползвате от този УНИВЕРСАЛЕН оздравителен метод!

Дарете щастие на себе си и Вашите близки – родете прекрасни здрави деца!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>