Как е създаден тренажора ТДИ-01?


Тренажор Дихателeн Индивидуален (ТДИ-01) е резултат от борбата за живот на руския учен Владимир Фьодорович Фролов.

Фролов, кандидат на биологическите науки, е работил като началник на секретен отдел към един от научно-изследователските институти към Министерството на отбраната на бившата СССР.

Подобно на много хора, с напредване на възрастта, Фролов се сдобил с цял куп заболявания: астма, хипертония, язва, бъбречно-каменна болест, артрит.

На всичкото отгоре, лекарите открили тумор на стомаха.

Това накарало учения да се обърне към нетрадиционните методи на лечение.

Спортът, закаляването, лечебното гладуване, използването на методите на натуропатията не му донесли изцеление.

По това време, широко се пропагандирал метода на Бутейко. Заниманията по тази система давали резултат, но изисквали изморителни физически и волеви усилия!

Осмисляйки опита на древните и съвременни дихателни упражнения, Фролов все повече се убеждавал, че дишането – това е ключът към здравето.

Така стига до идеята за създаване на метод за дишане, който е толкова ефикасен, колкото и йога техниките за дишане.

А, за да може тази техника да е стане достъпна за всички, решил да изобрети такъв уред. След много години на тежък труд е създаден тренажора ТДИ-01. Абревиатурата “ТДИ” означава Тренажор Дихателен Индивидуален. Значението на цифрите “01″ е, че това е оригиналът на изобретението.

Естествено, пръв изпитател на уреда станал самия изобретател.

Той се занимавал с тренажора по 25-30 минути на ден. Тогава се случило чудото – болестите отшумявали, а след 2 години НЕ ОСТАНАЛА И СЛЕДА ОТ ТУМОРА.

Нещо повече, телесната му температура се намалила с 1 градус. Според японски учени, при намаляване на телесната температура на човек с 1 градус се създават предпоставки за допълнителен жизнен ресурс от 50 години.

Цялостното изследване на организма на Фролов, проведено във втори московски медицински институт, хвърлило в шок специалистите и учените.

Когато изобретателят бил на 60 години, биологичната му възраст съответствала на възрастта на 20-годишен спортист!

На снимката Фролов е на 60 години, пигментът на побелелите му коси се е възстановил.

Но истинското чудо се случило когато, същият резултат един след друг започнали да постигат негови приятели, познати и, в последствие, хиляди последователи на този метод.

Днес е невъзможно да си публикува огромния брой писма до изобретателя, изпратени до списание ЗОЖ (Здоровый образ жизни) с огромна благодарност за излекуване при най-различни заболявания.

Научно е доказано, че чрез тренировки с тренажора по тази методика от по 25-30 минути на ден може да се прогонят повече от 150 от най-тежките заболявания на цивилизацията.

На определен етап от дихателните тренировки по метода на ендогенно дишане в организма се създават предпоставки към свръхиздържливост и дълголетие.

ПОСЛАНИЕТО НА ФРОЛОВ Е:

ДИШАЙТЕ ЕНДОГЕННО И БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>