Излекуване на бронхиална астма от 43 години, възстановен менструален цикъл след климакс


Отзив от България -
действие на ТДИ-01 след 3 месеца


Астмата може да бъде победена

Тази жена е дишала с ТРЕНАЖОРА НА ФРОЛОВ по 15-30 минути на ден и се е излекувала както много други хора. Прочетете думите й по-долу.

И Вие може да успеете САМИ!

Всеки ден без ендогенното дишане с дихателния тренажор „Феномен Фролова“ ТДИ-01 се превръща в изгубени години живот!

Имам бронхиална астма с дългогодишен стаж. На 17 години се разболях от бронхит. Няколко години ми се налагаше да спя в седнало положение. Това бяха мъчителни дни и нощи. След като разбрах за съществуването на този апарат, на този тренажор, той ме дари с ново дишане.

Първите резултати почувствах много скоро. Имах много чести ангини. В продължение на 2 години, ден след ден не пропусках нито едно занятие с тренажора. Повиши се издържливостта ми. Избавих се от сънливостта. Появи се енергия, изчезна задуха. Започнах да се изкачвам на 3-ия етаж без почивка. Кръвното ми налягане се нормализира до 120/80. Преди това имах прескачания – 160, 180 до 190. И сега забелязах такова добро пречистване на носоглътката, настинките вече не ме повалят. Сега не приемам таблетки. Спрях да пия хормонални препарати.

След половин година занятия с тренажора, след продължителна менопауза, се възстанови месечния ми цикъл.

Организмът ми се пренастрои и се промени в по-добра посока, подмлади се. След 2-годишни занимания с тренажора почувствах лекота в тялото и физически теглото ми се намали. Станах по-стройна. След тренировките се чувствам съвършено друг човек, с радост вървя, въобще се радвам на живота. Появи се енергия, лекота и най-главното – спрях да боледувам. Тласъкът беше именно тренажора на Фролов. Огромно „благодаря“ на Фролов за този прекрасен апарат, за това, че сам се е излекувал от много заболявания и е дал възможност на много, много други.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ ФИЛМИ НА ИЗЛЕКУВАЛИ СЕ…

филмът е предоставен от сайта на единствения производител на ТДИ-01 фирма Лотос ООО, г. Омск, Русия, http://lotos-frolov.ru

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>