Какво лекува?ТДИ-01 в БНТ, Канал 1, програма “ЗДРАВЕ”

Фролов йога за всички

Вижте също:
1. Какви ефекти се постигат чрез ендогенното дишане с тренажора в раздела “Ефекти на възстановяване“.
2. Аз се излекувах от диабет
3. Аз се излекувах – мнения на излекували се от други болести, различни от диабет
4. Видеофилми с отзиви на излекували се от различни заболявания

ТДИ-01 – Йога за всички

Тренажорът действа на принципа на древноиндийската дихателна система Пранаяма, която е предназначена за цялостно възстановяване на всички системи на организма, за повишаване на неговите резерви и за укрепване на духа.

Дишането с ТДИ-01 е йога за лениви, и усвоявайки го ще получите мощен заряд с енергия, ще укрепите имунитета, ще „издишате“ стреса, ще се избавите от болести, от синдрома на хроничната умора и главоболието.

Пълно прочистване на организма

Занятията с тренажора възстановяват постъпването на енергия в организма. Вследствие на това се образуват нови кръвоносни съдове и капиляри, възстановява се проницаемостта на кръвоносните съдовете и работата на нервните окончания.

Осигурява се дълбоко прочистване и нормализация на работата на всички органи и системи: белодробните пътища, стомашно-чревния тракт, ставите, нормализира се нивото на холестерин в кръвта, изчезват отлаганията на соли, способства се безболезненото изхвърляне на малки камъни и отстранява причината за образуване на камъни.

Не на астмата!

Дишането с ТДИ-01 намалява честотата на астматичните пристъпи, остротата на алергичните реакции, избавя от задух, кашлица, хрипове, запушване на носа и раздразнение на очите и в крайна сметка напълно излекува от бронхиална астма.

Фролов варикоза

Забравете за варикозата!

Укрепете кръвоносните си съдове по естествен и безопасен начин – дишайте правилно!

Дишането с ТДИ-01 ви позволява да забравите за вегетативно-съдовата дистония, атеросклерозата, аритмията, коронарната болест на сърцето, стенокардията, сърдечната недостатъчност, високото кръвно налягане, ниско кръвно налягане и тромбофлебита.

Вирусите нямат шанс!

Дихателният тренажор укрепва имунитета, спасява от херпес, хламидии и различни паразити (микоплазма, уреаплазма, гъбички кандида, хламидия трахоматис, червеи).

Хроничен бронхит – истинското спасение!

Дихателните тренировки способстват за подобряване на цялостното самочувствие, за намаляването на задуха, кашлицата и болките в гърдите.

Повишава се ефективността на белодробната вентилация, подобрява се бронхиалната проходимост, което води до пълно изчезване на симптомите на бронхита. TDI-01 ефективно се бори с туберкулозата на белите дробове.

Психотерапевт

TДИ-01 – Вашият личен психотерапевт!

Ендогенното дишане въздейства положително върху психичното здраве на човек, увеличава енергийните резерви на организма, помага за решаването на психологически проблеми, за намиране на състоянието на вътрешната хармония, насърчава личния и финансов успех.

Занятията с ТДИ-01 възстановяват обмена на веществата, помагат да се избавите от наднорменото тегло и от вредни зависимости.

Здрав стомах и здраво дебело черво!

Диафрагменото дишане с ТДИ-01 осигурява интензивен масаж на коремната кухина, което води до подобряване на перисталтиката на дебелото черво и се активизира работата на лимфната система.

Чрез правилния дихателен ритъм се нормализира работата на нервната система, следователно изчезва спазъма на жлъчните пътища.

Ще изчезнат запека, лошия дъх и налепа върху езика, излизат малки камъни. Редовните занимания с ТДИ-01 изчистват дебелото черво, лекуват язва на стомаха и хроничен холецистит.

Фролов нов живот на ставите

Нов живот за ставите!

Ендогенното дишане активизира работата на капилярите, спомага за по-доброто кръвоснабдяване на мускулите и ставите, а следователно и за по-добро хранене на хрущяла и ставните тъкани.

Работата с ТДИ-01 дава релаксиращ ефект, затова мускулите на гръбначния стълб се отпускат и се възстановява нормалния тонус, облекчават се спазмите и пренатоварването на мускулите.

Освен това, занятията с тренажора имат противовъзпалителен и имуномодулиращ ефект, което значително подобрява състоянието на пациентите до пълното излекуване на ревматизъм, системен лупус еритематозус, ревматоиден артрит, инфекциозен артрит, псориатичен артрит, метаболитен артрит, остеоартроза, остеохондроза, деформираща спондилоза, сколиоза и остеохондропатия и др.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>