Тренажор-чудо


t

Вижте също:

КНИГАТА НА ФРОЛОВ
ще Ви разтърси! Не пропускайте
.

 

ТДИ-01 източник на красота, здраве и дълголетие!

Когато човек има здравословни проблеми, той се чувства измъчен и има усещането, че животът минава покрай него.

Не се отчайвайте!

Днес има брилянтен начин, който без лекарства и насилие над човека вече е помогнал на милиони хора с различни физически и умствени заболявания:

астма, затлъстяване, хипертония, инсулти, инфаркти, язва на стомаха, алергии, мигрена, диабет, хипотиреоидизъм, алкохолизъм, безплодие, кожни заболявания, сърдечно-съдови заболявания, хронични настинки, болести на нервната система, болести на ставите, бъбречни заболявания, заболявания на кръвта, заболявания на стомашно-чревния тракт, на отделителната система, нарушение на обмяната на веществата (метаболитни заболявания), остеохондроза, артрит, импотентност, простатит, уролитиаза (образуване и наличие на камъни в пикочните пътища), менопауза и много други заболявания.

Този метод е на стотици хиляди години, но стана достъпен едва сега, благодарение на създадения от Доктора на физико-математичните науки, професор Е.Ф. Кустов Дихателен тренажор ТДИ-01.

Апаратът е неотделим от специалната техника на дишане с него и заедно те представляват цялостна система за хармонизиране на енергиите в тялото чрез активизиране на вътрешните му резерви.

Не случайно още древните лечители за казали: “Чудо – това е изцеление, което се дава на човека от Божията благодат.“

TДИ-01 се основава на безопасна интелектуална психо-енергетична технология, която влияе на цялостното развитие на човека – на неговата душа, ум и тяло. Така, като се самоусъвършенства, човек навлиза в Божията благодат и получава изцеление. И това е единствената безопасна научна технология за постигане на здраве, щастие и успехи.

Вдишай енергията на свободата!

Най-накрая е открит общ механизъм, който влияе на всички заболявания – психически и физически и този механизъм е свързан с енергетиката.

Именно недостигът на енергия в клетките е основната причина за всички злини.

Енергията включва работата на целия човешки организъм, но под влияние на неблагоприятните фактори на мегаполиса, организмът се замърсява с енергетични и природни шлаки, и притокът на енергия спира.

Като резултат, човек се сдобива с «букет от болести» и бързо остарява.

За да се избегне това, трябва да се възстанови процеса на получаване на енергия.

Апаратът ТДИ-01 има огромен ресурс за използване, притежава свойствата на дихателен тренажор, йонизатор, уред за хиперкапния и хипоксемия, очистител на клетките, овлажнител на въздуха и инхалатор.

Методът се основава на принципа на възстановяване на естествения баланс на йоните, съчетан с колосално увеличение на енергийните резерви на организма.

Природният аналог на ТДИ-01 е разреденият високопланински въздух, където жителите живеят до 120 години, съхранявайки отлична памет и бодрост във всяка възраст.

Занятия само от по 15-20 минути на ден избавят от болести – от високо кръвно налягане до тумори и пречистват целия организъм. Вижте какви ефекти се постигат чрез ендогенното дишане с тренажора в раздела “1.За тренажора – 3.Ефекти на възстановяване“.

Тренажорът на младостта, здравето и дълголетието е преминал авторитетни клинични изпитания, които доказват неговата ефективност за многократно повишаване на имунитета, за надеждното и безопасно възстановяване на всички системи на организма.

Генераторът на здраве ТДИ-01 забавя процеса на стареене на клетките, намалява телесната температура, което, според японски учени, дава на човек допълнителен жизнен ресурс от 50 години, подобрява настроението, твърдо се противопоставя на стреса, вируси, инфаркти и инсулти.

Феноменът за изцеление с ТДИ-01 и метода на дишане с него принадлежат на авторите на патента E.Ф. Кустов и В.Ф. Фролов.

От 2005 г., единственият производител на ТДИ-01 «Лотос» ООО, г. Омск, Русия.

Авторите на патента не поемат отговорност за последствията от прилагането на метода, с използване на тренажори на други производители.

Само научно и клинично доказаната методика, разработена от авторите на патента, е ефективна, безопасна и гарантираща здраве.