Награди


ВАЖНО!!!

СЕМИНАРИ-ОБУЧЕНИЕ.

КНИГАТА НА ФРОЛОВ
ще Ви разтърси! Не пропускайте
.

Владимир Фролов и фирма Лотос ООО бяха удостоени с престижните награди „За хуманизъм и служба към народа“ на Европейската академия за естествени науки.

Владимир Фролов е удостоен с медал „Леонардо да Винчи „За изключителни заслуги“.

Галина Благова – управител на единствения производител на оригиналния тренажор ТДИ-01 фирма Лотос ООО е удостоена с медал „Алберт Швайцер“ „За хуманизъм и служба към народа“.


Вижте нейната история “Как се излекувах от диабет” и защо тя е посветила живота си на популяризирането на тренажора. Последното писмо от страницата тук… “Разболях се от диабет преди 30 години. Първите сигнали бяха открити след рутинни кръвни анализи…”

Медалът „Алберт Швайцер” е символ на благодарност към делото на хора от различни области, посветили усилията си на стремежа към изграждането на по-добър свят за човечеството по думите на Проф. Владимир Овчаров.

Той е ректор на Медицинския университет в София от 1999 до 2008 година и е носител на златен медал Алберт Швайцер, както и на специалната награда на Българския лекарски съюз за принос в медицината. (по материали на Zdrave.net)

Повече за Алберт Швайцер (на немски: Albert Schweitzer) – немски лекар, философ, теолог, органист, музиколог и общественик. Носител на Нобелова награда за мир за 1952 г. в Уикипедия.

Философията на фирма „Лотос“ напълно съвпада с мироусещането на Алберт Швейцер.

Сътрудниците на фирма Лотос са изключително горди от тази висока оценка за дейността им на европейско ниво и ще се стремят и за напред да внасят своята лепта в процеса по оздравяване на хората.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>